miercuri, 2 iulie 2008

Ziua 3

Inca mai stiu sa innot, exersez, imi place:D!
Eu si Sot am ajuns la concluzia ca daca aveam doar bufet suedez(fara chestia aia stupida cu all incusive) era bine! Azi marea a fost super, ne-am batut cu valurile! Mancarea a fost buna, Sot a mancat o farfurie plina de clatite, sa nu zic de mine ca la pranz abia m-am tarat in camera de la cat am mancat:D!

4 comentarii:

Anonim spunea...

...acum stiti unde mergeti la anul, nu? :D

Strumful spunea...

Da, dar deja simt ca am ratat concediul asta, am incercat sa fac abstractie de la multe, da vad ca incepe sa nu-mi mai iasa! Macar urmeaza o saptamana de munte, si acolo stiu ce ma astepta!

Oama De Zapada spunea...

Da Strumfule, stiu ca nu e grozav litoralul nostru, dar piticul e prea mic sa-l car dupa mine prin alte parti, si cel putin anul acesta nu ma incumet sa plec departe...dar nici nu l-as tine in oras toata vara. De aceea am incercat o varianta de compromis pe litoral la noi.

Strumful spunea...

Dana, asta-i primul sezon al hotelului, vad ca incep sa invete din propriile greseli!
Incepe sa fie bine! Of si trebuie sa plec! Azi am fost la sauna:D!
Uite care-i treaba, toata lumea de aici are copii! E siguranta aici pentru cei mici! Bine, sa nu crezi ca foloseste cineva locul de joaca! Da imi place acum, primele 2 zile nu prea m-au incantat!
Daca nu-ti iei all inclusive, o sa-ti placa aici!
Plaja e aglomerata, dar marea nu e adanca....merg 6-7 m in larg si apa(e limpede, cu putine alge, chiar foarte putine in comparatie cu alte plaje) imi ajunge pana la genunchi!
Cred ca pentru cei mici, e o alegere buna, adica ii vad pe piticii din hotel, sunt cei mai fericiti, iubesc piscina, se balacesc...!
da, la inceput am fost cam inversunata pe hotel, acum , m-am mai potolit!