marți, 1 iulie 2008

Ziua 2

Locatie Saturn, Hotel Saturn!
Dupa trezirea de dimineata coboram cu burta goala la restaurant, gata...avem all inclusive!
Asta sa o credem noi:)) , stai asa, ca nu-i asa! Pai????
Mancam, si fugim la piscina(care nu-i incalzita, da soarele isi face treba pe cat poate)! si astept , astept, sa sara pe mine cu sucuri si apa minerala, astept...nimic!
Plina de nervi il trimit pe Sot la receptie sa aflu motivul, ca eu am platit all inclusive......deci....vreau sa vad!
Se duce omul la receptie, ginion, da peste o blonda(proasta rau, da rau) si blonda incearca sa-l lamureasca! Da nimic nu intelege Sot! Ba ca avem card, ba ca all inclusive incepe de diseara, ba ca trebuie sa mancam toata saptamana de 10 mil, ba ca nu avem bauturi la all inclusive!
E, lasa ca ma duc eu:D, viteaza sunt, nu-i bai! Ajung, da evident ca in fata blondelor imi cedeaza nervii uneori!
Buna ziua!
Am si eu o intrebare, ce intelegeti dumneavoastra prin all inclusive?
Blonda, casca ochii, cauta ceva cu disperare pe birou, si-mi intinde o foaie!
Pai? Pai uite scrie aici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(tot cu privire disperata)
Aha m-am lamurit! Si am plecat:))!
Dupa nervi de rigoare, lamurim all inclusive de diseara! Avem bauturile in val de 10 mil, da sa nu ne stresam un suc de gref e 14lei! Deci ii cheltuim repede! Blonda de la receptie inca nu s-a lamurit, da pe noi ne-a lamurit patronul(cred sau cineva din conducere!)
Invataminte trase pana azi la ora 14?
- Grecia e sfanta si ca mancare, si ca plaja si ca piscina, si ca preturi
-Nu veni cu mari sperante la Marea Neagra, teapa, lumea e imbulzita pe plaja si tipa care mai de care, daca nu era asa multa lume era ok
-Nu mai crede ce scriu pe net agentiile despre hoteluri(exemplu, cica Hotel Sarurn e la 50 m de plaja, vrajeala, treci 2 drumuri si ocolesti 3 hoteluri, centru Spa, da de unde, acum se construieste, sala de gimnastica, flori e langa sauna....si aia tot in constructie)
-Daca ai pofta de o clatita, iesi te rog din hotel, ca sigur peste drum gasesti clatita cu 1 leu sau 1,5 lei, si jur ca e mai buna!
Concluzie, Hotel Saturn, DEZAMAGIRE!
Dar mai e o sansa, incepe de "diseara " all inclusive!
Dana, daca deja ai bilet la Saturn, cred ca ai face si tu bine sa crezi ca o sa fie bine cu regim all inclusive, iti zic maine!

6 comentarii:

Anonim spunea...

...ziceam, ca obisnuiam sa mergem in statiunea Venus...asta e al doilea an in care am luat bilete...in Turcia...unde prea e totul OK...si e chiar si adevarat!
Sincer, dupa ce-am gustat din oferta lor...nu ma mai intorc la a noastra , ca nu am la ce!!! povestea ta confirma...ceea ce am aflat deja de la altii! Habar n-avem sa facem turism...

Oama De Zapada spunea...

Nu , nu am bilet..vroiam sa mergem acolo "ca la pomul laudat" si de aceea am cerut un numar de telefon de la ei ca sa fac rezervare (ca prin agentie nu ma mai duc)...dar in functie de ce-mi spui tu, mai am timp sa schimb planurile...asa ca astept concluziile :P

Strumful spunea...

Dana, ce ai? Nu ai ce cauta in minunatul hotel, vrei sa raceasca Piticul in pisicna? E rece, barrrrrr!
Uite mai scriu un articol cu jumatatea de zi petrecuta de cand il scrisai pe primul!

Strumful spunea...

Manole, ai dreptate, noi am fost in Grecia anul trecut, nu se compara! Regretam ca am mers aici! Mai bine mergeam la un hotel de 3 stele ca acolo nu aveam pretentii mari!

Anonim spunea...

Salut. Chiar acum scriu din Hotel Saturn si tin sa trag un semnal destul de mare pentru toti cei care isi doresc un sejur linistit la 5* all-inclusive. Notiunea de all-inclusive include doar mancarea ( nu foarte diversa si calitativa ) si bauturi racoritoare ( doar cola si fanta, sprite nu ), apa la fantana si apa minerala. Piscina nu e incalzita, primesti o singura cartela la camera si nu iti poti lasa telefonul la incarcat ca ti se taie curentul cand pleci. Dimineata se serveste cappy tempo pe post de suc natural, iar daca iti comanzi o cola la all inclusive vei primi un pahar de 250 ml turnat dintr-o sticla de 2 litri. Au o politica de reducere a costurilor infecta, nu am vazut niciodata un hotel care sa aibe atatea compromisuri. Si are 5 stele. NU luati aici. Nu se merita sub nicio forma.

Strumful spunea...

Mie imi spui, eu de crezi ca am scris postruile despre Hotel Saturn?
CA sa citeasca lumea si sa nu faca greseala mea!
Ca oricum Protectia Consumatorului nu face nimic!