miercuri, 26 martie 2008

Tot fara inspiratie

Lipsa de inspiratie e inca prezenta, parca nu mai am ceva important de scris, dar eu sunt incapatanata, deci scriu!
Asa, despre ce sa mai scriu?
Aha, despre intalnirea organizata de Cristi!:D Adica are omul nunta asa ca ne-am intalnit noi ....aia care venim la nunta sa ne luam invitatiile(roze si sclipicioase, iar mie imi place tot ce sclipeste ) si sa mai vorbim si noi putin....!
Am vorbit, am luat invitatiile, nici nu-mi mai aduc aminte daca eram apropiati in facultate, da sigur nu, parca la master ne-am mai imprietenit!Doamne cat a trecut de cand am terminat facultatea, daca nici nu-mi aduc aminte? Deja am uitat numele unor coleguti( nu si numele celor pe care i-am intalnit ieri:D, bine nu inca......de batranetea asta....)!
Incepem sa imbatranim, eu deja ma simt o babuta:D, a si babuta promite ca nu-i mai intreaba nici pe Andrei nici pe Cristi(el nu are blog... de se insoara) daca mai merg la Herculane, anunt oficial ca am gasit cu cine sa mergem:))!
Sa spun si telenovela cu melodia de la nunta lui Cristi, mi-e cam lene, da recunosc ....melodia mi-a sunat in cap a doua zi, si cand imi aduc aminte rad si iar incepe sa-mi sune in cap:))! asa ca incerc sa nu ma mai gandesc la geniala melodie, pt care am mai si mintit in post:D!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ba Cristi, ne-o fentat Sofia...

Strumful spunea...

Uratule, cu ce te-am fentat:)), lasa ca are nenea de la gazda casa mare.....mergem toti....