luni, 10 martie 2008

Scriu

Nu am chef sa merg la somn, si nici sa citesc pt ca ma dor ochii, asa ca scriu:D! Da, dar despre ce:))?
Stiu, azi mi-am dat seama ca din ultimele 4 carti cumparate 3 sunt despre istoria templierilor, sau cu templieri:D!Si cand eram il liceu imi placea sa citesc despre ei si mai urmaream orice film care facea referire la ei!
Oare o mai exista Ordinul Templierilor? Sper ca da! Da, dar de ce vrea eu sa mai existe? Ca stiau adevaruri de foarte putine persoane stiute, ca pazeau relicvele, ca aveau multe domenii....e, oricum la Vienna am vazut o bisica ce avea insemnele templierilor:D...cata fericire pe capul meu, si acum zambesc ...:D!

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu evit cartile cu templieri, cartile cu orice mister-religios si cartile cu numere in titlu, in stilul celor "10 metode a de a tunde un pudel" "cele mai grozave 5 feluri de a sta in cap". Cele cu templieri si mistere religioase sunt niste rip-off-uri ieftine dupa alte rip-off-uri ceva mai inteligente si care s-au vandut bine, cum sunt cartile lui dan brown. sunt facute toate pe acelasi calapod, si refuz sa imi pierd timpul cu ceva previzibil si banal, repetitiv, ne-original.

Poate o fi o singura carte buna cu templieri in cele 1500 cu acelasi subiect, dar am mari dubii si de aia una. Si la mine buna inseamna ceva original, un punct de vedere altfel decat ceilalti. Sunt toate carti pe banda, nu inteleg cum le poti citi. Sau bine, inteleg, sunt carti usoare, care nu iti cer efort la citit. Imi aduc aminte cum in mijlocul lui Razboi si Pace m-am oprit, obosita de atatea nume rusesti pe care le incurcam, si am citit singura carte de Danielle Steele pe care am citit-o vreodata. A fost asa de usor de citit, relaxant pentru creier, ca si cum as fi stat la soare, lenevind.

Strumful spunea...

E o carte buna Razboi si pace! Mie imi plac toate cartile care au legatura cu istoria, ca au un subiectu usor de urmarit, ce sa zic, depinde!
SI da, mor dupa istoria templierilor!
A, ti-am promis sa-ti aduc "Ma numesc rosu", sa vezi acolo subiect greu de urmarit:))