marți, 4 martie 2008

Lucruri facute in doi!

Sofia vrea gradina! Barbatul ca sa scape de gura femeii a zis, bine nevasta, facem gradina:D!
Asa ca azi am pus spanac, salata si mazare:D, cate un plic din fiacare..:D! O sa avem gradinuta noastra!
Dar daca nu rasare nimic in gradina:))
De ce nu?
Oricum mazarea nu are fata sau spate, n-o puteam pune gresit, da poate ca nu au fost boabele bune, da sa avem rabdare!
Si cand ma gandesc eu ca in trecut sufeream ca nu faceam lucruri amandoi:))! Prin cate chesti treci intr-o relatie, prin cate etape!:))
Cand esti mic vrei atentie.....apoi vrei si mai multa..si tot asa! Niciodata nu esti multumit, mereu vrei cate ceva(adica eu.....sunt mereu nemultumita, mereu vrea ceva)!
Da, mereu vreau ceva, am vrut sandale rosii , le-am luat, s-a mai uitat cineva la ele? Am vrut sacou nu stiu de care......am asteptat momentul prielnic(era iul plecat....:))) si l-am cumparat..de cate ori l-am purtat? nu mai conteaza, l-am vrut ,l-am luat! Am cumparat la mergelute si la gabronturi de nu mai am cutie sa le tin...le port?
Eu sunt cam strangatoare, cumpar chestii (sa nu uit mai si colectionez)dar de purtat, nu! Am avut o iufa cu cumparat carti, am cumparat, si tot cumparat, si de citit.....mai putin!
Acum am promis ca dupa ce termin tot ce am cumparat de citit mai cumpar!Cum am ajuns de la gradina la carti?
ce mai conteaza, am avut chef de scris, asa ca am scris! E locul meu de scris, asta ca sa nu mai zic de aberat! Dar un lucru e cert, e bun blogul, scriu tot ce-mi trece prin cap !

5 comentarii:

Pisicot spunea...

Vreau şi eu grădinăăăăăă.
Şi casă, evident :)

Strumful spunea...

Vrem si noi casa, ne facem planuri de un an de zile, desenam case, fatade, dar....pana la casa, mai e! Dar visam la asta!

maria spunea...

culmea si eu am adunat teancul de carti cumparate si necitite. un raft aproape

Strumful spunea...

Eu vin obosita de la scoala si dupa ce mai fac si mancare si ordine(poate), nu mai am chef de citit(sau daca am chef...imi pleaca mintea la plimbare si nu mai pot sa ma concentrez)! Dar astept vacanta, 2 luni in care o sa citesc tot ce prind!

Anonim spunea...

Dar eu decizia asta de a nu mai cumpara carti pana sa termin de citit ce am, am luat-o de enshpe ori, si de fiecare data s-a gasit inca o carte interesanta pe care trebuia s-o am acum, cand a aparut, sau cand am flat eu de ea, si nu pot sa iau o singura carte (de la librarie pot, nu ma doare, dar cand le comand, parca as mai comanda cateva pe langa ea, si de obicei comand :D) asa ca ajung sa cumpar cate 5 carti o data, sa citesc una si sa mai comand inca 5. :D de-aia am eu de imprumutat la prieteni :))

cat despre gradina, la mine a fost cam asa...
mama are teren, hai sa ne facem gradina. uite parcela asta de teren, jumatate tu, jumatate eu. dar... cum eu nu prea am timp, a maruntit ea si parceluta mea. apoi a si plantat-o, ca tot planta pe a ei. apoi a si udat-o de cate ori se ducea, ca eu ma duceam mai rar. apoi a si sapat-o... apoi... cred ca ati prins ideea.

asa ca anul asta am ajuns ca eu mai vreau gradina, ca mie mi-a placut, ca am mancat cateva rosii, salata, ardei grasi, porumb fiert, plus verdeturi si alte chestii. dar mama sigur nu mai vrea gradina :D

cred ca stie ea ceva... legat de diviziunea muncii :)