miercuri, 12 martie 2008

Agitatie

Toata scoala e agitata, vineeeeee televiziuneaaaaaaaaa, o sa ne filmeze, ....toata lumea si-a propus ca maine sa vina gatita(deci si eu evident:)), instinctul asta de turma)! Da, dar eu si o colega, maine trebuie sa pregatim materialul ce trebuie prezentat:)) , eu ca-s de info si ca am avut tampita idee..sa facem noi x chestie, si colega mea de romana ca........era pe aroape:)) si ca lucram bine amandoua!
Acum nu stiu ce o sa fac(facem) maine:)) , da nu-i nimic, am o noapte la dispozitie sa gandesc:D!
E distractiv, azi am fost in laboratorul de fizica(premiera), e dotat jalnic, ce sa vina sa filmeze? Mda, nu conteaza si cel de chimie e la fel!
Cum invata astia micii chimie si fizica daca nu fac experimente? Unde naiba sunt banii din fonduri? Pe laptopuri? Pe chestiile alea care fac acelasi lucru ca si un desktop si pe care nu le-a folosit nimeni? Ce tampenie, de ce nu se ocupa nimeni de asta? De ce nu striga nimeni........ca vea materiale pt fizica si chimie?
Totusi sunt obiecte importante, profesorii au olimpici nationali, se straduiesc, chiar da, a, unde sunt profesorii aia care apar la tv(exemplele negative, ca alea pozitive....oricum nu le-am vazut)? De ce nu-s si la mine in scoala?De e ce multa lume are parere proasta despre invatamantul roamnesc? De ce parintii(nu toti, calr) sunt dezinteresati de copiii lor?

2 comentarii:

Anonim spunea...

drept recompensa ca te-ai stresat sa vezi ce faci la scoala cand te filmeaza reporterii, si fiindca ai fost cuminte si fiindca ai asteptat, ti-a venit jocul. ghici cine are Cluedo acum? :D Sofia :)

(o saptamana mai tarziu decat celalalt, dar a venit :))

Strumful spunea...

Sofia are Cluedo, e tare mandra...:D! am o durere de masea de ma urc pe pereti, da tot ranjesc la gandul ca am Cluedo!
Multam Dia!
Raman datoare! Trebuie sa ma cautam si un alt joc pe net!
Inca ma mai gandesc la Risk!