marți, 22 ianuarie 2008

goana dupa pomelo

Am gasit si noi un fruct, pe care nu-l gustasem, dar pe care evident toata lumea il stia, pomelo(dia, ne-a deschis apetitul)!
Si de aici incepe telenovela cu gasitul fructului!
Dupa ce am mancat la Dia, am pornit ca omul la Auchan, sa cumparam pomelo! Sambata seara, pomelo lipsa, bun, nu-i nimic, noi vrem pomelo, mergem la Kaufland! Ajungem la Kaufland.......rafturile goale...nimic!
Nu-i nimic, lasa umplem cosul cu chestii, poate uitam de pomelo! Cos umplut, pofta ramasa!
Unde sa mai mergem? Pai, New Planet, buna solutie, am gasit, dar din pacate numai 2!
Ajungem acasa , devoram pomelo, si ne promitem ca luni iar mergem in cautare de fruct:D!
Luni, eram prezenti in Auchan, eu m-am afundat ca de obicei.....in gramada de portocale iar Iul a zis ca se ocupa de pomelo!
Cand umplu plasa de portocale, fug la cantar si dau peste un cos cu 7 pomelo, rad evident, ce mama naiba au astia de cumpara atata pomelo? E, poate sunt multi in familie:))Dupa ce cataresc portoacalele il caut pe Iul cu privirea si-l gasesc langa cosul cu 7 pomelo:)) Rad de el:)) El zice, lasa ca le mancam, sunt bune, eu zic, bine, fie!
Si azi dupa 2 saptamani , inca mai avem 4 pomelo:))! Morala............putin si bun, ca ce e mult ........ramane!

2 comentarii:

Aayana spunea...

Haha, ai dreptate, bună morala nummai că nu ştiu când o să mă dezvăţ să nu mai iau multe. La mine ori e prea multă pâine, ori nu am deloc, ori am două sticle de apă plată ori mor de sete.
Sunt în plin proces de tratare :D

Strumful spunea...

La mine e clar, niciodata nu am paine:D! Cine vine pe la mine, de cele mai multe ori este rugat sa aduca si paine:D! Diana stie!