luni, 28 ianuarie 2008

deprimare

Ei , bine, simt un gol in suflet, nu prea stiu eu cauza ...golului, dar stiu ca e...un gol! Vreau vacanta!
Cumpar Enciclopedia ilustrata a familiei, de la Cotidianul, care oricum se vinde pe sub mana, ca de..... carte rara:))
Da, stau si gandesc eu stramb, ce naiba fac eu cu ea? Ca de citit n-o citesc! Am mai cumparat si Art Gallery(am ajuns acum la nr 47), am citit primele numere, si gata, m-am plictisit! Am cumparat in ultima vreme ceva carti(si aseara am cumparat "balciul desertaciunilor"), si evident ca acum citesc la 3 carti, dar cum am facut, nu stiu, da nu-mi place nici-o carte in mod deosebit, cred ca mi-am pierdut talentul de a alege carti! Da, pana la urama poate ca mi-au disparut toate talentele:)), clar, sunt deprimata:D! sau poate vreau sa cred ca-s deprimata!
A, ca mi-am adus aminte! Azi, abia m-am trezit dimineata, cu interventii de la Iul, multe interventii si am primit chiar si o amenintare ca pleaca fara mine, nu de altceva, da nu trebuia sa faca mare lucru, ma lasa in drum spre serv lui in statie, da chestia cu lasatul acasa a mers...m-am trezit, m-am tarat la baie, m-am imbracat....m-am inchis si la pantaloni de data asta, ca de mai am antecedente...si am plecat spre masina! E, mare noroc, cobor de la iul din masina, si urc in maxi-taxi, maxi ce "teleporteaza" la locul de unde urc intr-un alt maxi-taxi, numa ca azi maxi-taxi nr 2, nu era la locul lui!
stau eu, astept, privesc in jur.....nimic, ! e, lasa, sigur intarzaie! dar dupa 10 minute, tot nimc, asa ca..........deja m-am plictisit sa scriu:))
pana la urma aflu eu ca maxi si-a schimbat statia..si ajung la scoala, unde aveam ore cu clasa a12-a , care trebuie sa recunosc e cea mai dulce clasa, a stat la toate orele(4 la numar)..chiar daca e ultima saptamana, sunt mandra de ei, o sa-mi fie dor de ei in vacanta:D
suficient, prea mult scris..asa fara rost , numai ca-s eu depriamta!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cumpar Enciclopedia ilustrata a familiei volumul 2. Nu doresc neaparat sa apara "comentariul". Astept raspuns la serban_1205@yahoo.com

Strumful spunea...

scuze, am si eu un exemplar!
dar am inteles ca poti sa faci comanda, si primesti!

Anonim spunea...

am si eu mare mare nevoie de volumul doi. daca il mai ai il cumpar imediat. mersi. 0721659569