marți, 10 aprilie 2012

Pui mic racit

Am nasul infundat, ma doare in gat, nu am prea dormit in ultimele 2 nopti pentru ca pui mic a avut temperatura si multi muci, dar suntem toti trei la Viena si e tare bine.
Cand a placat Sot la munca, eu si Iulia ne uitam pe o revista, pui vede o masa roz cu un cal si spune, Iulia vrea masa, eu , daca-l bati pe tati la cap suficient ti-o cumpara. Acu, tati se incalta, deci se trezeste cu o plama-n cap, usor....ca dor trebuie batut la cap sa cumpere masa acu.
Dimineata pui mucios s-a trezit senin si a zis, Iulia bea suc roz(Panadol), temperatura trece si iese afara:). Mda, asta e cel mai frustrant, nu putem iesi afara....

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mititica, sper sa se faca bine cat mai repede! Mi-e deja dor de ea! Va pup si aveti grija de voi! Iuli

Strumful spunea...

Multumim, maine mergem la doctor aici, sa vedem ce zice, eu cred ca e bine, dar mai bine mergem.

Anonim spunea...

Ma bucur mult ca Iulia e mai bine, insa nu imi place deloc sa aud/citesc ca tu nu te simti ok! Sper sa-ti fie bine cat mai repede, sa poti profita de tot ce inseamna Viena, sa faceti pozici! Pup

Strumful spunea...

VOi ce faceti? Ti-ai facut blog?

Anonim spunea...

Inca nu! Acum sunt stesata cu disertatia, inca nu m-am apucat de scris :D Noi suntem ok... o sa mergem la Inviere; ouale, pasca, drobul sunt gata :) timpul nu prea ne ajuta, ploua si e cam racoare.
Ne e dor de voi!
Sa aveti parte de multa sanatate, fericire si de tot ce va doriti! Paste fericit! Va pup!
PS: Intru in fiecare zi pe blogul tau, asa am mereu vesti de la voi- cand postezi:)