sâmbătă, 14 aprilie 2012

La pediatru

Sot si-a luat o zi libera ca sa duca copil mic la doctor, nevasta nu a lipsit nici ea din peisaj, ca doar trebuia sa ocheasca cineva cladirea cu nr 31, sa comenteze, sa transpire in cabinetul doctorului, sa.....
Gasim cabinetul, intram, Sot incearca sa vorbeasca in engleza cu doamna asistenta, nu-i prea iese, deci mai strecoara si niste cuvinte in germana, pana la urma se ajunge la un consens, ne instalam in sala de asteptare, cu loc de joaca pt copii(cam 3 pe 4 m), loc de joaca dotat cu scaune pentru mamicute si cu chiuveta pentru toata lumea care vrea sa se spele, cred.
Aveam programare la 12:10, doctorul ne consulta pe la 13, oau ce diferenta de Romania, nu stiu cat am stat in cabinet, cred ca 10 minute, Iulia e ok, are o viroza respiratorie, banuiam si eu asta, a primit reteta pentru un sirop de tuse, nu l-am cumparat inca, mai avem timp pana plecam de aici.
Consultatia a fost una normala, doar ca s-a uitat si in urechile fetei si in rest nimic in plus fata de pediatrul nostru(o, da doctorul era brunetel , relativ tanar si avea o bluza super haioasa cu pesti-mi-a placut), a ba da, tariful este de 45 de euro, desi jur ca eu ma asteptam la ceva in jur de 200-300 de euro.

Niciun comentariu: