joi, 8 septembrie 2011

Aramand +altele

Armand a facut azi fix tot ce a vrut cu parul din capul meu, Armand e stilist..de par(nu oriunde , la Visage), deci poate. Eu ii spun ca vreau o tunsoare in scari, sa nu imi scurteze parul, doar la varf foarte putin, si oricum vreau sa-mi prind parul in coada, el imi reteaza jumatate din par si ma tunde fix cat sa imi prind in coada juma de par. Acu ce sa zic? Poate l-am sacait cand l-am pus sa isi sterilizeze foarfeca si periile, desi nu cred, in mod normal trebuie facut asta fara sa ceara clientul. Am trecut peste momentul cu parul scurt, astept sa creasca si o sa ma rog de Liviu sa ma tunda cand ajunge acasa, el stie cum si cat.
Azi am impartit orele in catedra, nu am luat nicio ora suplimentara, deci am 10 ore dimineata si 8 dupa-masa, sper sa fie D draguta sa-mi faca orarul fara pauze.
Iulia rupe din toate cuvintele cate ceva. Cand o intrebi ce face spune bine sau bene, stie tot, cand vin de la scoala sta doar cu mine isi manifesta afectiunea asa de frumos si e asa de dragastoasa ca nu te mai poti dezlipi de ea.
Ieri am fost sa-mi caut pantofi in Mall, am gasit fix ce vroiam, dar nr 35, fetele de acolo au zis ca pot comanda ce numar vreau si vine vineri, azi m-au sunat, au deja pantofii, acum sa vad cu ce ajung sa-i iau.

2 comentarii:

g.cojocaru spunea...

parul creste! ;) Oricum, sunt sigura ca iti sta tare bine si asa.
... iar la capitolul pantofi, te invidiez, zau. Eu nu indraznesc sa ma uit la nimic cu toc. inca.

Strumful spunea...

Nici eu nu m-am uitat la pantofi cu toc timp de 3 ani, dar ma intorc la scoala si nu stiu cu ce sa asortez balerinii la scoala, asa ca ma imbrac in costume si pantofi cu toc.