joi, 28 iulie 2011

Ziua 3

Iulia a fost tare matinala azi, s-a trezit si direct la sandale, afara erau 19 grade, dar noi avem doar sandale, asta e. Am imbracat copilul cu haina de ploaie ca afara era innorat, sau poate era doar dimineata (8 fara ceva), si afara cu noi, am fost primele in parc, ne-am jucat cu ce am vrut noi, de preferat conurile de brad(adica ba-cum spune Iulia la brad) apoi am mers o statie cu tramvaiul sa luam paine si cu ocazia asta am descoperit ca painea costa 2 euro chiar 3 sau 5, noi am luat una de 2,5 euro(paine mica in sinea ei, dar...bio, si bio asta nu diferea de alta paine nebio ca pret), deci painea e scumpa, dar buna, asa ca acum imi dau seama ca la noi painea e ieftina si probabil destul de infecta, oricum aici poti cumpara si o jumatate de paine, sau 2 felii, daca atata vrei. Am incercat si croisantele lor, unul simplu 1 euro, cele umplute cu ceva 1, 60 euro in sus, asta la Anker-brutarii de care e plin orasul. Iulia din nou atrage privirile batranicilor, sau doamnelor, iar eu zambesc si cam atat. E ora 12, Iulia doarme.
Update

De pe la ora 15 a tot plouat, asta nu ne-a impiedicat ca pe la 18 sa iesim toti la o plimbare sa ne cumparam umbrela si ceva de mancare:D, si din nou am aterizat la Muller si am luat pt Iulia o minge, tot striga prin casa "op-op", acum striga brum-brum:).
Eu mi-am gasit acetona, sunt tare multumita, ca oja imi luasem din Otopeni, dar nu aveam cu ce-mi sterge unghiile. Am dat pe 6 copanele 6, 47 euro, oricum, in Romania nu cumparam, aveam gaina de la tara, acum ne adaptam :D.
Am reusait si azi sa-l impiedic pe Sot sa manance la Fast food, dar maine nu cred ca mai imi tine. Oricum aici magazinele se inchid pe la 18:30, deci inc anu am intrat la mari cheltuieli. Am fost la benetton, aveau reduceri de 50%, nu am cumparat nimic, eram pe fuga.

3 comentarii:

belgianca spunea...

Deci, incepi sa misuni! Bravoooo! Tine-o tot asa! :*

g.cojocaru spunea...

:) ma bucur sa citesc ca incet incet devenit independente. ;) ... dupa 3 luni, mai mult ca sigur ca te intotci de acolo cuprinsa de curentul bio pana in maduva oaselor... ceea ce nu e rau... :P

va pupam.

Strumful spunea...

M, misunam eu cu Iulia in fiecare dimineata de la 8:D

Gabi, eu stau o luna apoi ma intorc la serviciu. Si Bio eram si in tara unde faceau toti prietenii misto de bio al meu.