joi, 21 iulie 2011

chestii

Trimit copilul la plimnare cu bunicii, imi spun ca o tin o ora, dar o ora se transforma in 2 uneori chiar 3, eu la zic sa nu o tina in soare ei spun ca au ei grija, eu le spun ca daca o tin mult afara ii strica programul, ei imi spun ca o aduc atunci cand le spun eu, eu la zic sa nu o mai imbrace cu 5 mii de toale ca sunt 30 de grade afara, ei imi spun ca ii e frig copilului.Clar stiu ei ce fac, ca doar si-au crescut copii..de la 4 ani incolo:).
In continuare ma enerveaza soacra pana pe culmile cele mai inalte, dar trebuie sa mai stea si altcineva cu copilul, asta pana ii naste nora preferata si atunci nu o sa o mai prind pe la mine sub nici o forma, ca de, e indispensabila:))

4 comentarii:

g.cojocaru spunea...

hai ca m-ai facut sa rad!! :) :P Las' ca mai ai putin si scapi, si pitica va creste si iti va fi mai usor! ;)

Strumful spunea...

Rasul face bine! Cum te mai simti?

g.cojocaru spunea...

nu face bine deloc la o burta ciopartita. :P
sper ca sunt bine... pana joi am de asteptat ca sa imi aflu starea, iar de joi in 2 sapt o sa aflu daca mai e necesara a treia interventie sau nu.

Strumful spunea...

NU, nu o sa mai existe interventia chirurgicala numarul 3, esti deja bine, gandeste pozitiv, trebuie sa te vizualizezi sanatoasa, si esti sanatoasa.(asta ca am citit cartea Secretul-Rhonda Byrne si am dat peste oameni care chiar aplica ce scrie in carte si le e foarte bine). DEci esti sanatoasa si te simti bine(sper din tot sufletul)!