marți, 28 iunie 2011

Reduceri

Sunt reduceri la Z, asa ca Iulia are o garderoba noua, de data asta 300 lei am avut alocat, dar am profitat la maxim de ei, nu mai avem nevoie de haine pana la urmatoarele reduceri, tot de la Z.
Acum astept perioada reducerilor de la Zara, pentru mine, ca merit si eu.
Azi am redus si din parul copilului, am fost am cumparat masina de tuns(a durat cam mult alegerea masinii) si in 3 minute dupa ce am ajuns acasa i-am facut si proba. Copilul nu a fost prea incantat, dar ii sta bine tunsa scurt. Socrul meu a constatat ca fiica mea seamana cu nevasta lui, mai bine imi dadea cineva cu ceva in cap, nu mai vreau sa aud remarci din astea, barrrrrrrrr, doar nu-mi sufar soacra, soacra ce azi a fost dragura, o mai apuca uneori.

11 comentarii:

g.cojocaru spunea...

mie mi-e si frica sa ii cumpar haine Mariei in avans... iar lui Vladimir i-am luat numai cateva costumase, restul utulizam unusexele de la Maria, si mai cumparam pe parcurs... sa vad si eu cat de mare va fi! :)
Sa le poarte sanatoasa si cu placere. Cand sunt reduceri la zara? :D

Nea Costache spunea...

Cam rare momentele de dragalasenie ale soacrelor! O zi faina!

Strumful spunea...

Nora, cand sunt reduceri la Zara te anunt, oricum eu cumpar haine in avans cand sunt reduse ca au preturi bune, dar anul asta i-am luat doar pentru moment, bady-uri si rochite, doar colanii i-am luat mai mari si am luat 4 perechi.

Strumful spunea...

Nea Costache, nu pot sa spun ca am pretuit momentul de dragalasenie, ma tot intreb ce vroia....sa mai iscodeasca.

g.cojocaru spunea...

... am si eu o intrebare: de ce imi tot spui Nora? :) ... am zis ca poate primele dati au fost din greseala insa vad ca ii tot dai inainte cu Nora... :) O cunosc? :D :D

Strumful spunea...

Vinovata, asa mi-a ramas in cap ca te chema, scuze.

g.cojocaru spunea...

nu-i problema! ;) ... doar ca nu intelegeam. :P

Cristina+Alexia spunea...

Păi şi poze? Nu o parada modei, nimic?

Strumful spunea...

Cristina, nu prea punem noi poze, dar poate o sa pozez ce am luat:D, desi slabe sperante, ca nu am usb functional la laptop, si pana le pun pe desktop, pana le scriu pe dvd...imi pare prea dificil cand sunt doar eu cu Iulia.

Mirona spunea...

mare problema, mare, cu reducerile astea. de pe 1 sunt si aici reduceri. deja am facut lista si abia astept startul de vineri... :D

Strumful spunea...

Mirona, ce-ti cumperi? Vreau si eu!!!