marți, 14 iunie 2011

Medlife-doctorita minune

Aveam nevoie de o stamplila de la pediatrie, si am zis ca daca tot platim sa facem si un consult!
Unde, daca nu la Medlife?
Toate celelalte programari s-au respectat, la unele am intrat chiar mai devreme, dar la pediatrie e o alta poveste.
Aveam programare la 10, am intrat la 10:40(am stat pe hol cu copii plini de bubite si de o fetita care tusea gratios tot timpul).

Intram. O doamna doctor, tanara, slabuta, tunsa scurt, si ea tot plina de bubite, se uita la noi....da? care e problema?
Noi, nici una, am venit la un consult general, si avem nevoie de stampila:)), dar daca tot am venit...
Ne pune sa dezbracam copilul, noi o ascultam, o asculta la inimioara, si o asculta, si o asculta, apoi.....a , pai are suflu sistolic! O eco de cord.....urgent!
Eu casc ochii mari ma uit la sot, el la mine si zambeste, eu cred ca eram tuciurie la fata.
O mai asculta si la plamani, da de forma! Si gata consultul general!
Iese din cabinet(ne lasa acolo:))) si se duce la receprie sa vada ea daca e liber la eco de cord, eu tuciurie, sot zambind dispretuitor!
Ne spune ca e liber nu stiu cand, Sot zice ca e ok, iesim, eu raman si alaptez copilul pe banca, sot se duce cu treburi.
In urmatoarele minute doctorita minune mai trimite un copil la eco de cord:))! Apoi ma gandesc, femeia are norma de eco de cord, ca trebuie sa primeasca si ea niste pocneti.
Cat alaptam imi revine mintea la cap, ma gandesc, Geo a consultat copilul de n ori, a zis ca e foarte bine, cu 2 zile inainte fusesem la pediatrul copilului, zisase ca e bine, deci eu am incredere in Geo, jos cu doctorita minune de la Medlife, angajata pe pile, evident!
Dar ca sa ma conving, am sunat-o pe Geo, si mi-a zis ca e doctorita proasta, si eu putin ca am ascultat-o:).

8 comentarii:

Cristina+Alexia spunea...

WOW! Deci se poate şi la clinicile private să dai peste dobitoci! În locul tău, cred că i-aş fi crăpat capul ăleia de nervi. Nu e posibil săă îţi baţi joc în halul ăsta de nişte părinţi şi de copii, automat. Of, România noastră mereu surprinzătoare...

Strumful spunea...

Imi pare rau ca nu-i stiu numele, ca era si el bun de trecut, sper sa-l aflu :).

Cristina+Alexia spunea...

Să ştii că ar fi bine de pus pe net, să ne ferim de ea

g.cojocaru spunea...

no comment! Ati fost tare calmi. :)

povesteadarieinicole spunea...

of, mai mare sperietura , cu medici din astia idioti, pe bune!adica , sa fim seriosi , de atat timp , pediatrul Iuliei sesiza daca era ceva , nu?parca ai zis ca o ai tot la stama?eu sunt foarte multumita de ea si am incredere in ea , ceea ce conteaza f mult!medlife....din ce in ce mai multe situatii aiurea vad....

Strumful spunea...

povesteadarieinicole, trebuie sa-mi spui numele tau, azi iar te-am vazut la locul de joaca din carrefour, si pana sa ajung eu la tine ai plecat, si de strigat...nu stiam cum.
Stama e ok, recunosc.

povesteadarieinicole spunea...

Dana e numele meu ;)

Strumful spunea...

Incantata, acum mai ramane sa te vad.....