sâmbătă, 27 septembrie 2008

Ce mai citesc...

Imi place sa citesc, doar ca in ultima vreme tot incep carti si nu le termin!
La capul patului meu se afla :
-Foc in pavilionul de ceai, Ellis Avery, pe asta o citesc acum si-mi place, sper sa nu ma razgandesc!
-Jurnalul unei dadace, Ema McLaughlinsi si Nicola Kraus, a inceput interesant, dar a aparut cartea de mai sus, deci a fost trecuta pe locul doi!
-Pamantul de sub talpile ei, Salman Rushide, am tras de cartea asta toata vara, incep sa cred ca nu-s nici desteapta nici profunda, nici....Concluzia e ca aceasta carte m-a pierdut cam de la inceput, dar am tot insistat, promit ca o termin! e un mod interesant de a scrie!
-Vrajitoarea din Portobello, Paulo Coelho, cartea asta nu a intrat in gratiile mele de la prima pagina, si ce frumoasa era Un veac de singuratate, inca e cartea mea preferata! Dar o termin eu si pe asta:D!
-Insemnarile lui Malte Laurids Brigge,Rainer Maria Rilke, a inceput bine(prima pagina), apoi am ochit cartea cu pavilionul:D.....si am si uitat de ea, deci acum citesc Foc in pavilionul de ceai!
OAre eu sunt singura care citeste mai multe carti in acelasi timp? Stiu sigur ca Sot, nu citeste nici o carte :D, adica citeste, dar litereatura de specialitate!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pst, Un veac de singuratate e scrisa de Garcia Marquez. Si pe deasupra mie nu-mi place. E vascoasa, gretoasa... As zice ca toate cartile lui Garcia Marquez, dar n-am citit decat doua si am renuntat.
De fapt nici Paolo Coelho n-am citit mai mult. Fiindca prea scrie povestioare simple cu un singur fir narativ, pe intelesul tuturor. Ce, mai am 4 ani, ca fiecare poveste sa fie o povata, cum invatam din scufita rosie sa nu vorbesti cu lupii si din hansel si gretel sa las dira de firimituri de paine cand plec de linga mama fara sa-i spun si ma duc acasa singura? :D

Strumful spunea...

Garcia Marquez, scrie foarte bine, Un veac de singuratate e geniala, din punctul meu de vedere! Tot cartea mea preferata a ramas, chiar daca am confundat autorii, nici nu-mi dau seama de ce!
Paolo Coelho , citisem Alchimistul, si mi-a placut! Deci am sa mai citesc si alte carti scrise de el:D, imi placea stilul cand eram studenta!