joi, 26 iunie 2008

Rochie mov

Dupa o vizita la soacra, clar se impune o repriza de cumparaturi(e si normal, premiu ca nu m-am certat cu soacra, si m-am purtat si frumos)!
In repriza de cumparaturi era inclus un banal costum de baie(banal pe naiba), si eu mai stiu chestii mici pt mare, un triocou, poate o palariuta, ceva......"mic".
Trop, trop(eu tropaiam, de la sandale), cu Sot prin centru(Sot, cel mai bun partener de cumparaturi, si cel mai sincer, bine si Marinela recunosc:D)!
Caut costum de baie intai, bine? Da, cautam! DA, nu vrei sa intrem putin la Altex! ??? Bine, fie, intram! Ne uitam la cuptor electric, din ala incastrabil, 8 mil, e, merge! Oferta, super oferta, televizor nu stiu de care 6 mil! Eu , ce? 6 mil, lasa e bun ala al nostru:D! Si plecam multumiti, adica eu plec multumita, desi Sot vrea sa schimbe laptop-ul! Nu vrea nimeni sa-l cumpere e asta vechi(2 ani, config ok:D)?
Ajung la magazinasul unde au costum de baie, pret, mama, 120 lei? ce stiu sa faca? E , lasa, daca asta-i pretul, fie, luam, cautam, eu cautam , sutien fara sarme, dar care sa aiba bretelute, sa nu aiba buretei.... complicat! Evident ca nu avea nimeni asa ceva! Ma incumet, probez unul cu sarma:D, bar, NU!
Mai stresez cateva vanzatoare, in sfarsit, il gasesc pe el, fara sarma, cu breteluta, genial! Evident, imi este mic! Macar stiu modelul si firma, mai caut:D! Da, cum se face ca nu am gasit costume de baie mai ieftine de 110? Ce naiba un petecut de material ....costa atat! Unde gaseste cumnata mea costume de baie la 30 lei, si cu 3 piese????????????? E o enigma pt mine!
Elimin de pe lista magazinele cu costume de baie de nasul meu:))(probabil ca exista costume mai scumpe), si ma indrept trop , trop spre masina!
Cand trec prin dreptul magazinului Kallia(revelatie), o vad , pe ea, rochita mult visata(nunta, luna viitaore mergem la nunta), si culmea si mov, nimic mai frumos, culoarea MOV!
Ii arat lui Sot! Uite ce rochie frumoasa........................si-mi sclipeau ochii!
Unde? A, da.....hai sa o cumparam:D!
Eu, hai sa o probez!
Imi aleg mai multe rochii, acelasi model, si la probat!
Au, nu pot inchide fermoarul(eu din cabina)! Sot(dupa ce ies din cabina) ..nici eu:))! Ne ajuta vanzatoarea!
Rochie mov, frumoasa............nevasta o vrea(mai caut insa si altele)! Mai probez si una verde, si aia era geniala, acum pe care o luam????
Sot, pai...pe amandoua! Eu, esti nebun? Mai bine mergem si ne luam cuptorul electric! Sau ne schimbam televizorul, primesc o strambatura!
In fianal, gata pe cea mov!
O platim, adica sot, eu deja vazusem alta rochie, roz, sau nu stiu ce culoare! Ma indrept ca un fulger spre cabina de proba, da ma prinde Sot:D, a, naspa, nu-ti sta bine in aia, cred....! Aha, bineeeeeee!
Probez, rochia nr 2 visata:D! Si surpriza , vine bine, da atat de bine, ca sot, cand ma vede striga, o cumparam!!!!!!!!!!!!!
Da, asa m-am facut eu cu doua rochii! Nu mi-am cumparat costum de baie, oricum , mai am doua!
Da, clar, cand merg la soacra, trebuie sa ocolesc cumparaturile dupa(si cand ne intelegem bine)!
Asa ca tocatorul de bani al familiei se alese cu 2 rochii........BESTIALE!

7 comentarii:

Anonim spunea...

...TCM...iti spune ceva? saptamana trecuta am cumparat un costum de baie...la 25 de RON...se mai gaseste!
rochie rosie de dantela...achizitia mea de ieri...cu tot cu sot!
ma bucur ca se mai intampla si la alte case! :)

Strumful spunea...

:D, cred ca e ceva in aer...cu atatea cumparaturi!
Am sa merg la TCM, nu m-am gandit, desi parca ..mai bine renunt , mai am costume de baie, si apoi stau 7 zile la mare, nu o luna:D

Strumful spunea...

a, am uitat eu plecasem dupa rochie rosie!

Anonim spunea...

..e la mine! :)))))

Oama De Zapada spunea...

sigur e ceva in aer...ca la cumparat de rochie i-am carat si eu pe ai mei...si-am gasit o minunatie...cu spate gol...tocmai buna pentru caldurile astea...numai ca era cam lunga...faceam din ea 3 rochite decente...ai mei au propus sa o luam si sa o taiem :))

Anonim spunea...

io, zic ca e de la caldura...ca prea ai nostri cedeaza usor!! :)

Strumful spunea...

Eu stiu, eu cred ca eu am cedat usor, stiam ca nu am nevoie de rochii, una era suficienta, dar cand a zis sot "le luam pe amndoua", nu am protestat!
Sot mereu a fost cheltuitor cu mine(pentru mine), si pentru asta ii sunt recunoscatoare!
Mereu stie ce lucruri imi plac, ce cadouri sa-mi faca, chiar ma cunoaste! Iar eu sunt mereu rautoacioasa:D