vineri, 6 iunie 2008

Curiozitate MARE! Ce parfum folosesti?

Vreau sa stiu si eu ce parfumuri folositi(mi-a venit ideea de la Dana, cu cumparaturile ei)! Cine intra pe blog(stiu putina lume:D) e rugat sa lase un mesaj cu numele parfumului!
Incep eu!
Pai, depinde de stare:
Daca sunt deprimata si vreau sa ma simt frumoasa folosesc Chanel no5 (garantat functioneaza!)!
Daca ma trezesc vesela si bine dispusa folosesc Miracle(asta-i preferatul meu, lotiunea e geniala)!
Daca e frig afara , folosesc Bali dream(e cam dulce, asa ca-l folosesc atunci cand e racaoare)!
Si mai foloseam Cool Water, dar s-a terminat, s-a terminat:((!
P.S.
Si Dolce &Gabana Light blue, e noul meu preferat!


7 comentarii:

Anonim spunea...

Eu de ani buni incoace am un singur favorit. Nici nu umblu sa caut altul, stii ca nu-s pasionata de parfumuri, dar Noa de la Cacharel este cu siguranta parfumul meu.

Ala clasic, nu ala floral.

Mai am prin casa si un Chance de la Chanel, si un... Anaïs de la Cacharel si inca unul sau doua pe care nu le-am desfacut. Dar astea sunt numai de variatiune, tot Noa este parfumul meu.

Strumful spunea...

Chanel Chance, nu mi-a placut niciodata, pur si simplu...NU! Am si e unul ratacit prin casa, ala e singurul primit!Si , da, Noa te caracterizeaza 100%!

Oama De Zapada spunea...

asta da provocare :))
pai sa vedem...inainte sa devin sotie si mama, iubeam Wish de la Chopard..apoi m-am facut femeie serioasa si au inceput sa-mi placa mai multe :D ...pana anul trecut am avut trei: Escape de la Calvin Klein, J'adore de la Dior si unul mai sport Envy de la Gucci
Acum (dupa cum bine stii :)) ) incerc Bvlgari Omnia Cristaline si Cerruti 1881
Ma batea un gand sa iau si Chanel..dar pe pielea mea nu da bine

Anonim spunea...

Pai ... unele care imi plac mult: Allure de la Chanel, Nina de la Nina Ricci, Premier Jour de la Nina Ricci, Carolina Herrera 212 Sexy, Carolina Herrera H2O ...

... si altele de care nu ma hotarasc daca imi plac sau nu si pe care le-am primit: Eternity Moment de la Calvin Klein si Voile d'Ambre de la Yves Rocher.

ina bixade spunea...

Preferaul meu este Pleasures- Estee Lauder...am incercat si altele, cum ar fi de ex. Bvlgari- Rose Essentielle, dar mereu am revenit la Pleasures, asa ca...I stick with it...il gasesc cel mai potrivit ptr. mine. La un moment dat mi-a placut si J'adore by Dior, but again, m-am intors la my Pleasures:), de aici concluzia ca el este "the one":)

Anonim spunea...

A fost chiar şi o leapşă cu aşa ceva... :)

There is one, and the only one: Jil Sander.

Strumful spunea...

Antilpule(Programare S) si daca a fost leapsa ce? Eu nu stiam, uratule!