luni, 11 august 2014

Jurnal de Iulia si T

O saptamana care a trecut foarte repede, o saptamana care uneori m-a lasat sa cred ca plozii au crescut si se inteleg minunat, ca a doua zi chiraiala sa o ia de la inceput...si nervii mei prastie(ma enerveaza crizele inutile )! Cand Iulia il intalneste pe T.....ies scantei, scantei ies si din nervii mei, clar, se pare ca Sot face si el un scurtcircuit la crize... inca mai sper ca o sa creasca si sa se inteleaga.
O saptamana in care nu am prea stat pe acasa, ne-am plimbat, am reusit sa ajungem si noi la Haus der Musik, mi-am facut si abonament, deci musai a mai ajung de 3 ori ca sa scot abonamentul. A fost un fel de test pentru mine si Iulia, in fiecare zi am vazut cate un muzeu, ba chiar 2 intr-o zi. Cand a lecat T am intrebat-o pe Iulia ce vrea sa facem azi...iar ea a zis senina .....stam acasa! Si dupa 6 zile de colindat au urmat 2 de stat in casa si de joaca(sambata a refuzat, am refuzat amandoua o repriza de cumarturi cu care ne momea Sot ca sa ne vada scoase afara din casa). De maine incepem din nou colindatul, ca sa zic asa, la 10 avem programare la Muzeul Ciocolatei la un atelier. Marti sper sa ajungem la Muzeul de Arta sa vedem tablourile lui Arcimboldi, tare mult ne plec!
Acu' ca-s usor ametita....Sot, multumesc pentru tot ce ne oferi!

2 comentarii:

tab spunea...

Multumim inca o data pentru gazduire. Eu ma asteptam la reactii mai chiraitoare. M-am bucurat ca T a inteles ca e musafir sa ca trebuie sa respecte lucrurile Iuliei. M-am bucurat ca s-a trezit dupa ora 6 si ca a stat cat de cat cuminte pana s-au trezit fetele (e greu pentru un dinozaur sa vorbeasca in liniste). M-am bucurat ca am putut vedea atatea lucruri si minunatia Vienei.

Strumful spunea...

Ana, si anul viitor de repett experienta!