miercuri, 27 august 2014

Gmunden am Traunsee

Nu ma pricep la descrieri, poate ca nici la fotografiat.....dar e un loc pe care vreau sa-l vad si iarna, si sa ne luam si o casa acolo, daca se poate! Castelul se numeste Schloss Ort, nu e impresionant,e doar dragut!
Cand am ales destinatia excursiei am stabilit ca tinta vizitarea castelului si plimbat prin jur, apoi mi-a venit ideea ca daca tot ne cazam in zona sa dam o fuga de o zi la Legoland(am testat intai terenul, omul a zis da, si pana cu o zi inainte a fost tinut secretul fata de Iulia), buna chestie, ne-a placut!
Duminica ne-am trezit am luat micul dejun, am platit si am plecat spre Gmunden! Destapta cum sunt am pus omul sa cuibareasca masina intr-o parcare cu plata, 0,8 eurocenti la 30 de minute..am platit 8,5 euro..la plecare! Acum eu sunt aia care iubeste neprevazutul(cand sunt turista), imi place sa descopar chestii de care nu am citit inainte, singura tinta era castelul Ort. Acolo ne-am indreptat prima data, am facut poze, am vizitat, am asteptat sa treaca ploaia si ne-am intors spre masina! Doar ca in drum spre masina ne-am gandit sa facem si o plimbare pe lac.

Niciun comentariu: