marți, 14 mai 2013

Activitati la 3 ani si 6 luni

Daca eu decupez, vrea si Iulia. Spre surprinderea mea isi coordoneaza bine miscarile(literele sunt de aici ):

Intr-o seara cand s-a gandit ca ea vrea culori cerate sa faca o felicitare pentru mami ...o auzim: asta e litera de la numele tau "S", apoi literea de la tati si litera de la Iulia, am inghetat, i-am aratat literele, dar niciodata nu le scrisesem, nici pe tabla, nici pe nisip, nici pe nimic(nu mai stiu sursa de unde am copiat literele).

Iuliei ii plac mult planetele si m-am gandit sa-i cumpar unele, insa erau mult prea scumpe si ne-am facut planetele noastre:
Am fost amandoua sa cumparam bilele si Iulia le-a vopsit, finalul arata cam asa- am intervenit si eu putin la final cu mici retusuri, dar in mare sunt opera Iuliei:

Iuliei ii plac si asta e tot ce conteaza.
O alta activitate care o face cu palcere este sa-mi deseneze contrul pe nisip cand stau in soare(la locul de joaca avem nisip mult si fin, si cum a plouat zilele astea a fost perfect sa trasam contruri, cand se usuca nisipul folosim creta pe asfalt ).
Am fost la gradina botanica si am "luat" cateva frunze sa le presam, maxima incantare, iar ieri cand a venit cu tati din parc mi-a adus frunze de tei ca nu aveam, a fost foarte draguta, apoi a decretat ca trebuie sa vorbim despre frunze. Incepe sa propuna teme despre care sa vorbim, duminica a vrut sa vorbim despre broasca si special a cumparat de la Muzeul Tehnic o broasca pe care daca apesi scoate limba, mda din aia nu aveam cand am vorbit despre broasca.
Eu ma inspir de aici, uneori.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Iulia e foarte desteapta! Si creativa... si nu numai :)

Strumful spunea...

Iulia, toti copii din generatia ei sunt asa.

tab spunea...

sunt super incantat de voi. planetle sunt geniale. am cautat pe la noi jiste bile ca alea de am capiat si nimic. pana la urma le-am facut din niste mingi

Strumful spunea...

Ana, vrei sa-ti cumpar si tie? Am dat pe toate cam 10 euro.