luni, 27 mai 2013

Laxemburg si castelul Franzenburg

Am alergat un bondar, i-am dat cu blitzul in antene si a inceput sa bazaie fioros, am disparut gratios, am schimbat obiectivul si fix cand il schimbam am vazut o veverita, batea vantul, am avut intai grija de obiective, pe cat se poate si am asteptat veverita, veverita portocalie a fost prietenoasa, data viitoare ii duc alune ca nu are ea nici o vina ca nu mi-au iesit mie pozele. M-am plimbat prin padure special sa pozez caprioarele pe care data trecuta le ratasem ca nu avusesem la mine obiectivul de 18-55 mm, nu am vazut nici macar urma de caprioara, m-am resemnat si am colindat prin padure dupa pasari mici care sa stea la pozat, surpriza ...nu a vrut niciuna un fotograf ca mine, iar eu am chiorat cautand pasari.
Resemnata de atatea esecuri fotografice m-am intors la copil si Sot, am mancat si am plecat sa hranim pestii si apoi sa vedem castelul de pe insula.
Castelul Laxemburg adica domeniul(280 de hectare) este cu adevarat frumos, adaptat pentru toate gusturile, mai ales pentru familiile cu copii.
Castelul Franzenburg de pe insula este interesant, are un restaruant dragut pe malul apei cu o priveliste ca pentru sufletul meu, are si un muzeu unde inca nu am intrat, am lasat-o pe data viitoare. La catel se ajunge pe un pod mobil , sau de pe un pod care e insa departe de unde ne lasam noi masina.
Pe drumul de intoarcere am dat de un camp cu maci

4 comentarii:

Iuliana Stefanescu spunea...

Frumoase poze!!! Imi plac ratele, lebedele, iar macii... maci mov n-am mai vazut... Sunt superbi!

Strumful spunea...

frumosi macii, mi-au palcut mult, am oprit masina ilegat pentru poza:D

Kamelia spunea...

maci mov! uau! nici io n-am mai vazut...
si da, ma repet si eu: frumoase poze.

Strumful spunea...

Kamelia, nici eu nu vazusem maci movi, si mai ales un camp de maci movi.