duminică, 16 decembrie 2012

Viena azi

Azi a fost o vreme minunata(bine, daca nu esti deprimat si vremea ploioasa iti sporeste toate cele ), ne-am plimbat prin centru si pe la Primarie(Rathaus), majoritatea pozelor sunt facute la Rathaus unde e un mimi orasel cu tarabe,copaci impodobiti, trenulet, castele si ponei. Preturile de la tarabe sunt si ele imbracate in haine de sarbatoare, asa ca o turta dulce sub forma de inima e 6 euro, iti sare palaria din cap de fericire. Am baut pentru prima oara kinder punch, bio chiar. Cand mi-a cerut vanzatoarea 5,50 mi-a picat fata, nici nu-mi mai venea sa ma uit la cana din mana, avea un miros de-mi lasa gura apa, deci ma consolez cu pretul, beau licoarea fierbinte si cand plecam ma prind si eu ca pot returna cana si sa primesc garantia.Ura!
Copilul unde vede Aida tipa ca vrea prajitura, asa ca la un momnet tati le-a facut cinste fetelor, Iulia a mancat singura, eu am stat linistita si mi-am dat seama ca pupiul mic e mare acum.
Inca ma incapatanez sa fac poze pe manual, asa ca nu ma pot lauda cu super poze.

4 comentarii:

Camelia spunea...

ce poze faine!!!!
si ce preturi au domnii aceia la tarabe. ups!

Strumful spunea...

Mari, pentru mine, pentru noi.6 euro o turta dulce cat o palma, 2 euro o acadea baston, si o cana cu vin fiert 3,5 euro, si altceva nu mai stiu ca nu m-am mai uitat, dar am generalizat:D

Lara Povesti Vieneze spunea...

pozele sunt faine! iar preturile sunt intr-adevar mari, eu m-am suparat tare cand am vazut ca un cartof copt e vandut cu 5 euro!! incredibil!

Strumful spunea...

Lara, asa e sunt mari preturile, ca pentru turisti, Viena e un oras turistic. Cartoful ala de 5 euro arata bine, dar il putem face si noi.
Mai nasol cu turta dulce, Iulia cere, nu-i pasa de pret.