luni, 17 decembrie 2012

Bradul si Iulia

Toata casa miroase a brad, semn ca ne-am cumparat si noi brad, de impodobit s-a ocupat copilul din doatare, am pus si eu 4-5 globuri, Sot unul(mai pe ascuns sa nu-l prinda trol mic). Iulia a fost in culmea fericirii cand punea globurile, intai pe cele move, apoi i-a fost egal. Noi o priveam fascinati, cum punea ea globurile la poalele bradului si pe unde mai ajungea, apoi si-a luat scaunul si si-a continuat opera de arta. Sunt sigura ca bradul o sa aiba adaugiri in fiecare zi, fie facute de noi fie cumparate.

10 comentarii:

Camelia spunea...

e frumos bradul vostru! si ce dragut ca Iulia l-a impodobit!
Al nostru anul trecut mai mult a topait entuziast pe langa noi decat sa impodobeasca...

Strumful spunea...

Pai cine stie, baietii poate nu sunt asa de incantati de podoabe si impodobit. Iulia l-a mai impodobit putin, dupa ce i-am facut poza, a mai mancat o napolitana si o bomboana direct din pom. Initial nu vroiam sa pun dulciuri, dar astia au de vanzare pe aici tot felul de tampenii care de care mai stralucitoare.

Unknown spunea...

Foarte frumos a impodobit Iulia bradul :) E o dulce!

Miutza spunea...

Frumos brad aveti! S-aveti parte de sarbatori linistite si vesele in jurul lui!

Oana Dumitriu spunea...

Minunat!

Mariana spunea...

ce bradut frumos, vreau si eu sa miroase a brad la noi

Strumful spunea...

Mariana, la cat de des a scos Iulia umbrelutele din brad, mi-au sarit ochii din cap, despodobeste si vorbeste, apoi ma cheama sa o ajut la impodobit, si tot asa.

Anca spunea...

Iulia a impodobit bradutul superb, nici nu zici ca i-a trebuit scaunel, toate globurile sunt pozitionate perfect :D.

www.101FashionStreet.com

Strumful spunea...

Anca, a stat 2 ore sa impodobeasca, nu-i placea scotea, punea in alta parte, a fost o mare arta impodobitul asta.

Anonim spunea...

Trimite-o şi la mine pe Iulia, că am sarcina de a decora întreaga casă şi mă uit ca oaia beată la ornamente şi beculeţe, neştiind pe unde să le pun pe fiecare. Grea sarcină mi-au mai dat. Evident că era bine dacă o îndeplineam până acum, dar important e să fie gata peste câteva zile :)
La noapte decorez casa în vis la cât m-am gândit azi la asta, dar sper măcar să ţin minte visul că sigur va fi uimitor în sensul bun