marți, 25 decembrie 2012

A venit.......

A venit, a venit...
Iulia s-a trezit de la 7 sa vada cum este situatia sub brad, eu eram adormita, tati la fel, ea fresh. S-a asezat la o distanta oarecare de brad in fund chipurile sa citeasca o carte, mai arunca din cand in cand un ochi sub brad, apoi a prins curajsi s-a duc la cadouri . Fresh e si acum, iar eu tot adormita. Multumesc Mosule, esti bun si frumos la suflet, te iubim.
Intr-un fel trebuie sa recunosc, e cam greu fara prieteni, fara parinti sa ai unde te duce in ziua de Craciun sau cine sa vina pe la tine. Dar supravietuim. Daca anul trecut ne-am plimbat cu trasura in ziua de Craciun, acum nu mai reusim sa iesim din casa, am facut un mic pact cu lenea, cred, e asa de bine si de cald in casa......

9 comentarii:

Ioana spunea...

Stai linistita, nu sunteti singurii care au stat acasa, de Craciun. Si noi ne-am mutat toata ziua fundul de pe un fotoliu pe altul, fara prieteni, fara vizite sau program festiv. Doar noi trei si multe filme :))

Strumful spunea...

E bine sa stai in trei si sa te bucuri de un film bun, recunosc, dar noi ne-am cam lenevit, inainte ieseam mereu acum o plimb eu pe Iulia cand o iau de la gradinita, nu mai iesim sa vedem centrul, sau un muzeu ceva, pur si simplu vrem sa stam.

Anonim spunea...

La multi ani! Noi am facut ceva vizite pe la neamuri, dar in fiecare zi am "bagat" o leneveala de dupa amiaza care a mers la casa sufletului.

silavaracald spunea...

E nevoie si de asezarea asta in sine cateodata. Cei singuri cu adevarat ar da orice sa aiba ce aveti voi acum.

belgianca spunea...

Ce ti-a adus Mosul? Ce ti-a adus?! (glumesc, nu ma macina curiozitatea asa tare. :) )
cel mai important e ca ati fost impreuna. La multi ani! pupici si imbratisari!

Strumful spunea...

Silavaracald, ai mare dreptate, a fost o vreme cand nu aveam, acum pretuiesc lucrurile, si le inteleg valoarea, si sper ca cei cu adevarat singuri sa-si gaseasca si ei un sufletel cald si bun sa le stea alaturi.

Strumful spunea...

Belgianca M, ai dreptate e cel mai important ca suntem toti trei si daca avem putin noroc nu mai plecam de aici.
Ce mai face domnul G dupa operatie?

Camelia spunea...

ce cuminti ati fost!;)

Strumful spunea...

Kamelia, cuminte eu nu sunt, cam fara minte de obicei:)), dar mosul a fost generos.