joi, 8 noiembrie 2012

Gradinita de azi

Iulia nu a vrut sa mearga la gradinita pentru prima oara intr-o luna si ceva, parca am sufletul rupt, mi-am dus copilul cu vorba ca sa mearga la gradinita, simt ca am inselat-o, si-mi pare rau. Vroia sa mearga la Muzeul de Stiinte sa vada dinozaurul, i-am proimis ca mergem dupa gradinita, dar nu vroia sa mearga la gradinita vroia muzeu. Si banuiesc de ce nu vroia sa mearga la gradinita, din cauza unui baietel mai mic al unei mame grase si proaste(dar nu stiu daca varianta norocoasa de femeie grasa si proasta( personaj din cartea Rodicai Ojog Brasoveanu) sau ....). In rest e o dulce, cand iese din casa vrea parfum, si nu pe haine pe piele, abia o conving sa-i dau pe haine, si cere parfumiel, ea care nu a pocit cuvintele niciodata, cere parfumiel, e o scumpa. Singurele cuvinte care le-a pocit au fost deltaplan=depapan, si Alba ca Zapada este albacada, si clar r este l, inca. Acum la 10:20 este in parc, m-a sunat Vio sa-mi spuna ca Iulia este in parc cu gradinta.PArca imi vine sa dau o fuga sa-i fac poze, dar mai bine, nu, ca nu vreau sa o zapacesc.

4 comentarii:

g.cojocaru spunea...

:) dulce mandra ta! i-ai un parfum pt copii - e mai light si nu irita pielea..

Strumful spunea...

Mie imi e greu sa comentez la tine, imi cere sa completez un formular, l-am completat acu vrea iar sa fie completat.Toti copiii sunt dulci, mai putin aia enervanti tareeeee! Dar sunt sigura ca-s enervanti din anumite motive care tin de educatie si atentia parintilor.

Camelia spunea...

dar ce s-a intimplat cu baietelul mai mic de la gradinita?

Strumful spunea...

Acum baietelul nesuferit are si nume, Ogi, ii zice Iulia, si ieri i-a furat papucul si am gasit-o pe Iulia plansa toata si suparata.