joi, 29 noiembrie 2012

Franturi de pe la noi

Am vazut si cum arata o camera de garda dintr-un spital de copii din Viena, Iulia a avut febra in jur de 38 care tot revenea, si altele. Acum e bine si a revenit la starea ei de copil vioi. Pana acum 2 zile am avut mari probleme in a lua medicamentele, acum situatia s-a schimbat, santajul functioneaza, ea deschide gura si primeste antibioticul, eu ii dau cate ceva, carduri de memorie, o carte de colorat, un DVD cu Bobita si Buburuza, o carte cu Bobita si Buburuza, o alta carte care o aveam luata pentru cand se plictisea de astea pe care le are. Atata timp cat deschide gura si nu mai trebuie sa o fortez, imi convine santajul. NU stiu ce zic psohologii de santajul asta, dar nu vreau sa ma gandesc acum.

Stam in casa de 4 zile. Am iesit azi putin, i-am pus copilului ochelarii de ski ai tatalui si a fost in siguranta.

Azi m-a intrebat mama daca am invatat germana, m-a incercat un sentiment de rusine atunci cand am zis ca nu. De luni ma apuc sa invat, acu are si femeia dreptate sa intrebe in conditiile in care stau aici de cateva luni si eu nu m-am stresat.

Ieri cantarul meu a aratat 56,9 , ce sa zic? Moment epocal. Azi incepe sa-mi revina pofta de mancare, nu-i problema.

Mi-am luat ata(nu stiu cam ii zice, din aia la cluca) sa-mi fac o fusta, adica sa-mi tricotez. Desi zic sa ma apuc de germana.

Black friday ne-a imbogatit biblioteca(dar asta dupa Craciun cand vine transportul si la Viena)

2 comentarii:

Camelia spunea...

Ooo, imi pare rau ca ati ajuns la camera de garda:( Dar ma bucur ca si-a revenit, stiu cat de deprimant e pentru pentru o mama sa nu fie copilul vioi. Al meu e relativ cooperant cu ceea ce trebuie sa inghita pe gura insa la un mom dat a trebuit sa ii pun picaturi in ochi (a avut o conjunctivita anul trecut) si atunci tot cu santajul mergea (scuze, dar nu era alta metoda care sa mearga).
PS: ai tricotat o fusta? wow! ne-o arati?

Strumful spunea...

Conjunctivita am avut si noi, una cu febra, muci, tuse .
De la camera de garda a primit picaturi antibiotic, de la medicul ei pediatru antibiotic Ospen.
Am ales Ospen, ca era mai usor de dat, picaturile chin.
Cu funsta, acum o lucrez, daca iese dragut promit sa pun o poza.