vineri, 4 mai 2012

Giorgal

De ieri sunt fana Giorgal, adica fana Alexandra Ghiorghie, face niste hanie superbe, haine pe care la poate imbraca o femeie de 30 de ani, ok 32, haine bine gandite, haine de matase superbe, calitative si la preturi foarte bune. Ieri mi-am luat 2 fuste, azi am intrat iar in magazin si am plecat cu o rochie de matase, 2 bluze, un palton de toamna, primavara, toate superbe si bine croite. Iulia este foarte indragostita de biciclata ei roz, adica de tricicleta, nu ne mai lasa sa mergem cu masina, prefera sa mearga cu autobuzul, si sa se uite la minunata bicicleta. Tati si Iulia mi-au facut o mare surpriza miercuri cand au venit sa ma ia de la scolala, cu autobuzul si cu bicicleta.

4 comentarii:

Alexandra Ghiorghie spunea...

Sunt designer Alexandra Ghiorghie si va multumesc pentru aprecieri si dorim ca in continuare sa oferim fericire mamicilor pentru a-i putea face pe copiii sa-si traiasca viata in poveste.

Anonim spunea...

Sunt designer Alexandra Ghiorghie si va multumesc pentru aprecieri. Ne-am dori sa oferim tuturor mamicilor fericire, pentru a contribui la continuarea povestii!

Strumful spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Strumful spunea...

Multumesc pentru onoare, astept cu nerabdare noutati si un site de prezentare al produselor ar fi perfect.