duminică, 27 mai 2012

Vila Bran

Asta e imaginea care mi-a sarit in ochi prima oara la Club Vila Bran, am o problema mare cu antenele GSM, deci am un defect de fabricatie, sau inca un defect, dar nu asta conteaza. De la inceput, in drum spre Bran, il intreb pe Sot daca stie unde e Vila Bran, omul spune ca parca s-a uitat cand a fact rezervarea, dar nu mai stie pe unde, oricum, ajunsi la Bran am vazut un indicator, dar de cum am vazut indicatorul am vazut si releele 2 la numar, mari si impunatoare. Ha, eu nu vreau sa merg, Sot nervos, da mereu tu cu norocul tau de anteneeeeeeeeee. Mergem la receptie, Sot intreba gratios daca vila 8 e langa releu, fiinta gratioasa de la receptie se uita tamp si intreba care relee? Alea din deal?????? A, pai nu stiu. NU stia ea, dar eu presimteam, si am avut dreptate, fix sub releu, ajung in camera, dau o tura, pun mana pe telefon, sun la receptie si spun ca eu nu stau in vila 8 sub nici o forma, vreau camera cat mai departe de releu, si se rezolva se pare ca s-a prins care e releul ca primim camera la vina 10, camera in sinea ei mai scumpa , deci 160 lei pe noapte, dar nu conta nu vedeam de la geam releu, eram multumita. Camera din vila 10 la prima vedere impresionanta, balconul mare, baia cu jacuzzi, alta viata, asta pana am vazut prizele ieftine atarnand in perete, intrerupatoarele urate...si alte carcoteli, dar fiind multumita ca nu mai sunt sub releu nu le-am dat atentie, pe total camera ok, dar nu au fost atenti la detalii, lenjeria de pat parea mai mult gri, la fel si prosoapele, dar curat era in camera. Iuliei i-a placut la piscina, i-a placut sa se plimbe cu poneiul si cu calul, i-au placut ratele, pestii, si locurile de joaca, iar daca ea a fost multumita si noi am fost multumiti. Personalul, tanar, majoritatea erau la liceu, cei din echipa de animatie si poate si chelnerii, dar erau foarte atenti si mi-a placut. Mancarea, aici e o alta poveste, cu mult ulei si untura si preturi mari, sau destul de mari. Pentru inceput un ou fiert 3 lei, ou cu prima cifra 3, deci gainile alea stateau claie peste gramada si mancau concentrate, il salva faptul ca era ouat in Rasnov:)). 2 bucatele de branza feta(bucatele mici, mici) 3 lei. Oua cu jumari(3 jumari mici) 12 lei Un pahar de 250 ml de lapte cu cacao 4,5 lei. Un suc la doza 5 lei. O apa plata la jumate 4 lei. Mi-a sarit in ochi o sticla de vin de 75 de lei, evident ca nu suntem bautori de din astea, dar 75 de lei? O friptura......nu mai conteaza, eu si Sot mancam in medie la o masa de 60 lei, iar in prima seara am primit bonus un castron de zacusca. Painea mi-a placut mult, iar prajitura casei a avut in ea o coaja de ou, iar cojile de ou intre dinti imi intorc stomacul pe dos. Sincer, Iuliei mici i-a placut, deci tot ce e posibil sa mai mergem. Mancarea a fost cam grea pana si pentru stomacul meu rezistent.

3 comentarii:

V.Livezeanu spunea...

carcotasa:))

blogulluiiocan spunea...

am fost si eu la vila bran , nu incerca sa compari preturile la mancare sau cazare cu alte locatii, trebuie sa ti cont ca in preturi sunt ascunse si costurile cu facilitatile gratuite, animatorii, spectacolele, concertele... . Buna observatia referitoare la prize si asternuturi.

Strumful spunea...

V.Livezeanu.Mereu comentez, Diana stie. Oricum Iulia a fost foarte multumita, deci si noi.

Blogulluiiocan Ai dreptate, asta am facut initial, am comparat, in fond nu ma oprea nimeni sa mananc in alta parte, iar facilitatile pentru copii sunt geniale.