miercuri, 15 februarie 2012

Iulia

Iulia sta sub masuta ei de la Ikea(adusa de Chisti) si citeste o carte cu voce tare, adica spune tot ce vede, in genul a ce i-am povestit eu, din cand in cand mai arunca un ochi la tv ca doar e Sponge Bob. Azi a adormit la mine in brate intr-o pozitie buna de respirat pentru ca nasul e plin de secretii si nu poate respira, deci 2 ore am amortit eu intr-o pozitie buna de dormit pentru copil, in conditiile in care noaptea trecuta nu a prea dormit tot din cauza nasului. Ca eu nu am mai dormit de ceva vreme nu mai conteaza, sunt invatata, dar noaptea asta dorm si in fund ca sunt franta.
Domnisoara este in perioada "cum?", "de ce?", "Unde?". Si tot intreaba pana cand e lamurita.
I-am luat niste dinozauti de la nu mai stiu ce ziar si deja au nume t-rex si tops(de la triceratops), 16 lei unul , dar fetei ii plac mult, deci merita.
La scoala toate frumoase, luni am primit un bulgare fix in geaca mea de la Zara( care acum are fermoarul rupt, nu de la bulgare), dupa ce am avut patru ore in care era mai cald afara de cat in laborator, dar sa revin la bulgarele cel gingas dat de un copil de clasa a VI-a care mi-a si facut cu mana pana s-a prins ca eu nu-s ce credea el si apoi o fata rosie, si eu nu stiam cum sa ma mai abtin din ras. Marti am petrecut superb ziua indragostitului deoarece s-a considerat ca suntem inzapeziti si am stat acasa, iar azi din nou frig in laborator si cam atat.

2 comentarii:

g.cojocaru spunea...

sanatate Iuliei!
:) mi-ar fi placut sa te am profa' .. la noi daca facea cineva vre-o imprudenta in genul celei cu bulgarele, era pedepsit exemplar. :(

Strumful spunea...

E doar un copil, iti dai seama ca puteam face mare scandal ,dar pentru ce?