joi, 9 februarie 2012

De pe la noi

Iulia e la prima repriza de muci, ultima fusese anul trecut in martie, se facea anul si copilul nu racise, eram super multumita la mine in suflet.
De ieri a inceput sa cada cate o lumanarica din nasul Iuliei, aseara copilul a dat semne de oboseala si la 9 deja dormea, nimic anormal in conditiile in care de trei -patru zile asta ii este programul, doar ca de data asta eu am facut noapte alba pentru ca avea nasul infundat nu mai putea respira si incepea sa planga. Pe la 5 nu a mai rezistat si s-a trezit, am ascultat muzica, am dansat, am facut puzzle, a mancat lapte cu biscuiti si putin mar si cu exceptia mucilor are stare generala buna si nu are febra, inca, sper nici sa nu aiba.
Limitele mele sunt deja destul de extinse pentru puterile mele, nu rezist sa ma duc si la munca si sa-mi stiu si copilul bolnav acasa.
In rest zilele aste s-au mai intamplat si altele care m-au facut sa ma gandesc la o potentiala bona sau la gradinita, ca altfel nu mai rezist.


9:11 - a inceput sa si tuseasca!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Limitele tale sunt de nemasurat si oricum tot ai fi ingrijorata chiar daca ai avea bona sau ar fi la gradinita.Sunt chestii normale, se intampla oricum mai ales la copiii mici si atunci ti se pare ca tot din jur se darama. Dar trec repede.

Camelia spunea...

multa sanatate!
nu merge sa curatati cu ceva nasul seara?

g.cojocaru spunea...

desi imi dau seama ca tie nu ti-a fost tocmai usor zilele acestea, imi pun toata increderea ca o bona iti va usura zilele... sau macar le va face mai senine. ;)
Sper sa nu aveti probleme cu racelile!

Strumful spunea...

Anonimule esti foarte inteleapta. Multumesc.
Kamelia, i-au trecut mucisorii, e bine, sper.
Mami de cojocarei, eu cand ma enervez vreau bona, apoi ma gandesc la faptul ca nu am incredere in ea, si soacra se poarta bine si tot asa...

Anonim spunea...

uite ca ti-ai revenit si ti-au trecut si nervii:)
chiar nu e cazul unei bone cand are cine sa te ajute(mai bine cumperi ceva de banii aia pentru tine).
cred totusi ca socrii tai iti sunt chiar de ajutor pe cand tu esti putin cam rautacioasa cu ei.
de ce? ce a determinat asta?

Strumful spunea...

Da, mai am si momente proaste, cat priveste relatia cu socrii e una gen, vin de la munca ei pleaca, nu-i intereseaza daca avem mancare, daca am si eu de invatat sau orice altceva, ei placa acasa. E mult de povestit despre aceasta relatie, tare mult.