marți, 29 iunie 2010

Usa perfecta

Daca vrei sa strici linistea din casa iti ei nevasta de mana plus copilul din dotare si mergi la Send'92 sa alegi usa de intrare la casa(cu geamurile + celelalte usi a fost simplu).
La Sent'92, super primire cafea +apa+dulceata, fix ce-mi trebuia mie, eu aia mereu insetata(ieri am baut prima cafea intreaga dupa 9 luni de sarcian +alte sapte de bebe).
Doamna ne spune cat costa toate halelalte fara usa de la intrare, noi dam din cap ca e ok, si ramane sa alegem usa. Nu ne multumesc modelele din oferta ca doar suntem "originali" , vrem usa personalizata pe cat se poate si de aici pleaca toate
Sot, tu alegi usa, eu...pai e casa noastra nu a mea, el , nu tu alegi, eu , bine aleg. Desenez ce-mi place mie (usa din aia cu geamuri cu burti, 4 randuri de geam), doamna manager de vanzari face pretul 35 mil, Sot zice ok, eu zic si eu ok, vine nenea care face usile si ne spune ca nu se poate face asa pentru ca.....si explica de ce, Sot intelege , eu nu :)), dar inteleg ca trebuie sa reduc numarul de randuri de geamuri cu burta, asa ca las 2, doamna face pretul 24 de mil, iar il chemam pe nenea care le face si ne explica din nou ca sunt varza la ales usi, ca dimensiunile date de mine nu-s bune, si ca usa o sa iasa, dar nu pre frumoasa.
Ma plictisesc, si aman comandarea usii pentru azi, doar ca de aseara de la 22 pana acum, eu si Sot suntam in cautarea usii perfecte!

Niciun comentariu: