marți, 8 iunie 2010

Eu si .... aberatiile mele

Iulia a dormit de la 22:30 pana la 7:40, a mancat si a dormit iar pana la 10 fara cateva minute, dar eu ma simt buimacita(nu stiu daca de somn sau de oboseala, sau poate olteanca din mine cu cat doarme mai mult cu atat vrea mai mult).
Ieri i-am dat branza facuta cu calciu lactic(nu-s eu convinsa ca-i buna pentru bebe) si am combinat-o cu para, se pare ca para-i place tare mult Iuliei(multumesc Ana de sugestie).
Iulia pare sa fie fan pere, ca deja eram disperata ca nu mananca fructe, dar eu mai mereu ii dadeam fructe combinate (mar+banana+morcov= nu-i placea), (mar+cirese+ piersica = mari strambaturi), (babana+para+ piersica=strambaturi), deci vina tot eu o port, si oricum banana simpla nu-i place, marul simplu nu, combinatiile nu..
De duminica sunt "bulversata ", soacra mea nu e cea mai rea din Univers, exisa altele mai rele, of, nici nu mai are farmec sa ma plang de ea acum.
Dar mereu gasesc motive de vaietat, de exemplu la botez ma plangeam ca nu mi-am mai luat pantofi de 3 ani, ooooo ce mincinoasa am fost(o pereche de cipici in ultima luna cand l-am tarat pe Sot la cumparaturi si in sarcina 3 perechi de pantofi si una de sandale), biet Sot cum de ma rabda?

Niciun comentariu: