duminică, 13 iunie 2010

Laude

Iulia de 4 zile se ridica singura in fund si vrea sa se agate de orice, dar tot nu zice mama cum zice baietelul doamnei X, de la 5 luni, sau tot nu paseste prin parc de la 5 luni jumate ca fetita doameni Y, fetita in esenta isterica, descrisa de mama ei, mie mi-a parut cuminte si putin slabuta ca avea 10,5 kg, la un an jumate, fata de Iulia care acum are 8,8 kg la aproape 7 luni.
Deci mamele astea ma zapacesc, de la 5 luni face la olita, tot baietelul care zice mama de la 5 luni si care bea apa din pahar tot de la varsta haia.
Sa sarim peste mamicile de super copii, ca ma zapacesc de cap. Vineri am vazut cel mai frumos baietel din lume, si nu, nu era super copilul, dar era cret, si alb ca laptele si tot un zambet si avea 4 luni, imi venea sa-l iau acasa si da, el avea o super mami pentru ca mai avea o surioara de aproape 2 ani, si femeia aia se descurca de minune.Asa ca tot respectul.

3 comentarii:

maria spunea...

eu zic sa nu te mai stresezi, zau. si pe mine ma omoara exemplele celorlalti copii. gen la 5 luni juma a zis mama constient. smaranda zice ghe constient :)) nu sta in fund bine, nu se ridica singura. na, fiecare cu ritmul lui

Virtualkid spunea...

Fiecare copil are ritmul sau.
Nimic din ceea ce incerci sa faci cu el nu ramane fara efect. Nimic!
Cu rabdare si cu putina minte, din zi in zi, super copiii din aceasta poveste se vor transforma in figuri comune, tocmai pentru ca parintii lor, uimiti precocitatea supranaturala.... vor dormi linistiti!

Gandurile noastre bune!

Strumful spunea...

Virtualkid, ai mare dreptate.