vineri, 31 octombrie 2008

Stop

Gata, a venit vremea sa renunt la blog, in ultimele 2 zile am citit chestii care chiar m-au deranjat, e mai sanatos fara blog! Sau poate e mai sanatos sa nu mai citesc unele bloguri cu pareri "geniale" despre profesori!
Sunt constienta ca-s si profesori jalnici, cunosc si eu, dar generalizarea ma enerveaza mult prea tare!

10 comentarii:

ina bixade spunea...

Blogul nu trebuie sa fie un mod de viata, sa lasi sa te marcheze in vreun fel sau altul...ar trebui sa fie doar fun, interactiv, un mod de comunicare. E simplu. Eu asa vad!!!

Anonim spunea...

Strumf ... :(
M-ai luat prin surprindere ...

Strumful spunea...

Da, cred ca sunt asa cum zice Diana -un copil bleg, de ce ma enerveaza pe mine ce zic altii depsre profesori pe blogurile lor?

Anonim spunea...

Asta te enervase, ce zic altii despre profesori? Cate capete, atatea idei, ce treaba ai tu cu ei? Numai prin faptul ca se generalizeaza si asta face ca cei ce isi dau cu parerea sa nu fie credibili.

Numai cine isi bate capul acolo, la catedra, facand ce stie el mai bine ca elevii sa nu plece acasa cum au venit si sa isi aleaga un viitor si datorita unui profesor sau altul stie ce inseamna, in termeni de efort, consum nervos si, din pacate, frustrarea ca munca asta merita cu siguranta un salariu mai decent, ceea ce nu se intampla (cel putin in primii ani de profesorat, primii ani buni, nu 2, 3).

Nu te mai razbuna pe ce nu trebuie ... Gura lumii e sloboda, stii cum se zice, nu e ceva care sa o astupe.

Hai, piteste postul asta si lasa blogul sa isi vada de treaba! Ca doar e un blog de nevasta, nu de profesoara ... ;)

maria spunea...

ha, pai sa vezi cat ne injura pe noi....da' ce importanta are. e libertate de opinie, asta e

Strumful spunea...

da, Cris, e blog de nevasta:D, am uitat asta, in ultima vreme a fost blog de profesoara!
Maria, generalizarea si falsa informatie din unele bloguri m-au enervat rauuuuuuuuu!

Anonim spunea...

Buna, nu te cunosc, nu ma cunosti. Am 21 de ani, sunt student la Calculatoare in anul 3 in SV si ma plimbam pe net cand am dat de blogul tau. Am stat 3 ore ca sa iti citesc tot blogu cap coada si vreau sa zic ca nu regret. Ma cam dor ochii dar as fi dezamagit sa te opresti din scris. Astept sa mai citesc cu drag si alte chestii din viata ta pentru ca te inveselesti cand observi alte povesti apropiate sau nu de ale tale. Plus ca incep sa vreau sa te cunosc, daca renunti la blog macar sa stai la povesti cu mine!

Strumful spunea...

Ali, multumesc, uneori din experientele altora mai invatam cate ceva!
Bravo, o facultate foarte buna, desi grea, dar o sa vezi ca-ti gasesti repede de lucru(si cu salariu mare)!

Cetateanul Popescu spunea...

strumf,

ma simt oarecum cu musca pe caciula. Sunt si eu "unul din aia". De-aia-ti scriu: oricat te-ar fi acrit "aia", sa renunti la blogging vaduveste blogosfera de o voce autorizata.

In fond si la urma urmei, "din contradictie se naste progresul". Nimeni normal la cap nu se considera atoatestiutor, iar informatiile autorizate pot schimba oamenii - daca ajung la ei.

S-o iau pe partea ailalta: abia renuntand faci rau cauzei tale, pentru ca raman sa se auda doar "aia".

Hai, nu fi! Scrie din nou!

Strumful spunea...

Nu , ce am citit pe blogul tau era parerea ta, era intr-un fel ok, dupa ce m-am uitat in jurul meu in cancelarie am inteles ca ai si tu dreptate!
Eu sunt tprofesoara pentru ca-mi place ce fac!