vineri, 9 mai 2008

ROmania

Cand am plecat azi la scoala(nu prea vesela, imi era tare somn) mi-a trecut calea o pisica!
Urc in maxi-taxi(in fata) si pe drum am vazut un aricel(arci) calcat de masina(de data asta nu cred ca-i vinovat Andrei), am vazut pisici .....calcate de masina, un soricel, ala nu era calcat, da era mort dintr-un motiv nestiut de mine pe marginea drumului si cam multi cuti...tot calcati, ce a fost azi ...vinerea neagra a animalutelor? Singura ....cu viata a fost o pupaza, sigur(am cautat pe net) a fost pupaza(si nu mancasem nimic)! Am mai vazut pe marginea drumului si 2 babe , da ele nu conteaza, vb despre animalute..da, animalute sunt si oamenii care arunca ambalaje pe strada, si aia care scuipa...in maxi - taxi(asta nu mai vazusem..da in Romania.....cat traiesti.....vezi multe).
Nu-s superstitioasa, adica nu am nimic cu "intorsul din drum", cu "pisica trecatoare de strada" , cu ...nu mai stiu alte superstitii!
Singura superstitie e aia cu "Popii", nu suport sa vad popa:)), adica popa e la biserica, si atat, ce Dumnezeu mai cauta pe strada in fusta?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ha! Te-a spurcat pupaza, clar! Si ti-a trecut si pisica pri'nainte! Stii ce se va intampla din cauzele astea doua? E clar deja: o sa vezi un popa!!!! :P

Anonim spunea...

Ok, o să calc un popă...

Strumful spunea...

Popa, unde, da poti sa-l calci! Te rog:D!