vineri, 23 mai 2008

Atestat

Oare ce melodie ascult acum? Oare ce mi-a sunat in cap azi toata ziua? Cred ca pititcii din capul meu au dezertat, singurul rezistent a fost ala cu melodia, de 2 zile....danseaza:D, Sot a zis ca soarta-i cruda si s-a hotarat sa-si suporte nevasta cu melodia ei cu tot!
Azi dupa 4 ore cu clasa a 12-a , dupa amenintari ca daca nu vin imbracati frumos la atestat, si nu se poarta mai frumos ca de obicei( profa asta, e cam stresanta:D).....sunt mancati, dau 2 la toti(amenintarea pe care n-o crede nimeni, aia cu 3 e valabila mereu:D)!Dupa instruirea de rigoare, cum sa intre, cum sa pezinte atestatul, cum sa...., m-am plictisit de ei si ei de mine si a ramas sa ne intalim maine, la atestat! Sunt convinsa ca o sa fie multe de povestit dupa atestat, sa fim seriosi, abia astept sa vad cum se comporta, sunt curioasa sa vad cine mai da pe la scoala dupa atestat! Stiu, profa!

2 comentarii:

Anonim spunea...

hehe....12 A la atestat...cea mai tare profa de info....haideti ca a iesit bine pana la urma...acuma sntem studenti cu totii...multumim din suflet pentru tot!!

Strumful spunea...

Ma bucur ca sunteti studenti, chiar erati o clasa buna!