luni, 19 mai 2008

Prea tarziu!

Luni , ziua asta parca fu lunga cat toate zilele saptamanii, am fost la atestat, mare minune, mereu imi doream sa fiu prof la atestat, acum nu mai vreau...clar, mai bine stateam eu frumusel acasa si citeam o carte, din 56 de atestate, cred ca nici 5 nu mi-au placut! Atestat despre fantome? Ce legatura au fantomele cu informatica? Sau site web...care avea link de genul: "legatura catre prima pagina", legatura cate pagina 2........., hei, profa ta a vazut atestatul? Lasa!
Mi-am dorit sandale rosii , si pana la urma le-am vazut, le-am placut, le-am luat, acum ramane problema, la ce la port? Cu ce se asorteaza? Stiu cu geanta ...care e tot rosie, sau nu, am 2 genti de culoarea asta, una de piele intoarsa, si una de piele neintoarsa, nu le-am purtat niciodata!
Am vrut sa fiu profesoara, sunt, nu spun cat am salariul , dar am ratat un post cu 38 de mil, uite azi mi-a parut pt prima oara rau!
Am vrut hotel de 5 stele, Sot...s-a executat, acum nevasta se intreba ce ii trebuie ei multe stele(are destule stele=pitici in cap)? Prea tarziu!
Trebuie sa am grija ce-mi doresc, uitasem!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Strumfule, ce iese dupa satisfacerea unui capriciu nu cred ca trebuie sa fie neaparat folositor ... ;)

Strumful spunea...

Da, dar sifonierul plin de haine si sandale nepurtate devine enervant! Nici nu-mi vine sa le dau, nici nu le port....! Lasa le tin acolo, pt haine mai slabesc putin, si pt sandale... imi fac eu curaj!

Anonim spunea...

Daca asta e neajunsul, aici intervine rolul lui Sot, care ar putea sa se ingrijeasca de mutarea intr-o casa (din ce in ce) mai mare. ;)

Strumful spunea...

Sot, vrea casa, da......cu ce?
Casa e in plan! Avem deja si prioectul, facut de noi! Dupa un an am ajuns si noi la un proiect comun! Acum sa vedem in cati ani ne apucam de casa, si in cati ani o terminam!

Anonim spunea...

Strumf, e simplu cu casa, uite pasii:
1. fa o estimare anuala a gentilor si sandalutelor pe care dai banii de obicei;
2. realizeaza brusc ca nu ai nevoie neaparat nici de un sfert din ele (celelalte fiind cele care raman stocate sa imbatraneasca degeaba in dulap);
3. calculeaza banii economisiti;
4. calculati cat costa casa;
5. impartiti valoarea casei la ce v-a dat la punctul 3 si aflati numarul anilor :)
La cata pasiune se simte la tine pentru shopping s-ar putea sa aveti casa nesperat de repede ;)

Strumful spunea...

Cristina, mare adevar graiesti! Acum am frigiderul plin de branza(frantuzeasca, inaliana, cu gauri, fara, cu mucegai, tot sortimentul de branza gasit in Auchan)...ca si mancarea face parte din shopinguiala!


Placerea cheltuitului e mistuitoare la amandoi:D!