vineri, 2 mai 2008

Nunta mea!

Ce am invatat eu de la mine de la nunta!
De ce scriu asta? Nu stiu:)) Poate ca sa mai citeasca si alte persoane..sa invete din greselile mele(asta ca vorbeam cu Magdoasa de nunta ei)!


1. Nu-ti ridica nimeni statiuie daca ai dat o caruta de bani pe rochia de mireasa ....apoi oricum stai si te strambi la ea cand o vezi in sifonier!
2. Vergetele de 18 k, se zgarie rau, de preferat unele de 14 k, cu acelasi model.....da de, te pui cu nevasta care vrea 18k, ca altfel nu se marita!
3. Sunt bune si invitatiile mai "ieftinute da cu personalitate", oricum nu le pastreaza nimeni(Bine eu fac colectie.....dar in rest nu stiu pe nimeni sa pastreze invitatiile)!
4. Lasa soacra sa bombane, oricum nu-i da nimeni atentie!
5.Daca-ti pica apa in restaurant pe la un spot(temporar), si se stinge lumina pe la 12 nopatea, nu intra in panica, zambeste, ca cine stie..... poate sa fie mai rau ...atunci cand nenea de la restuaurant calculeaza meniurile:)). Si cica in restaurantele scumpe..esti ferit de chestii din astea..neprevazute
6. Nu-l crede pe nenea(a se intelege patronul) de la restaurant ca pretul meniului e X, da-l discutati cu o saptamana inainte de nunta, pt ca inainte de nunta meniul o sa fie X+50 ron, de...eu stiu mai bine!
7. Daca vin prea multi invitati nu mai ai locuri, nu intra in panica.......fugi si te ratoieste la mama ta ca a invitat prea multa lume, si apoi zambeste la seful de sala ca sa mai aduca o masa:D!
8. A doua zi de dimineata, nu incerca sa-ti aduci ceva aminte din nunta, un lucru e sigur inca ai picioarele umflate......si parca mai e ceva sigur, ti-a placut propria nunta, desi nu-ti amintesti prea multe!
9. Amnezia dupa nunta cred ca e vesnica, pozele te mai ajuta putin.....ca oricum DVD-urile nu a avut nimeni rabdare sa le vizioneze!
10. CONCLUZIA: Lautarii si mancarea fac toata nunta, sigur!

5 comentarii:

Anonim spunea...

excelente hint-uri ai oferit! felicitari!

tot ca sfaturi esentiale de folosit inaintea nuntii, am gasit cea mai dura lista de intrebari de adresat fotografului si cameramanului inainte de nunta, ca sa evitati orice surpriza: http://www.eventmakers.ro/10_intrebari_cheie_fotograf_cameraman.html

Strumful spunea...

Fotograf, of, chestia aia care la orice poza striga (scuze)"pasasrica aici" si facea ochii mari de ziceai ca-i broasca, si nu stiai daca sa zambesti sau sa-i arunci cu florile in cap:D!

Anonim spunea...

Îţi zic eu, faza când după "recuperare" iese mirele la final din bar, se uită buimăcit în jur şi întreabă: "Unde e bă mireasa?" face toţi banii.

Strumful spunea...

Da ma, da eu unde eram cand Sot...striga asta?
Unde disparusem:))?
Clar eu nu mai tin minte nimic de la nunta:))....(pe aproape..nici chiar asa)!

Anonim spunea...

eu .... mai bine-ar fi sa tac/
asa galben sunt ca-mi vine/
sa-mi inchipui ca pe mine/
m-a ouat un cozonac..

bine, doar primul vers are sens in ceea ce voiam sa spun: eu mai bine-ar fi sa tac. fiindca vine acusica si nunta mea, si am sa vad pe viu cum e. 24 de ore de eveniment non-stop :D