miercuri, 14 mai 2008

Incultura

Incepe ora, profa(eu) face prezenta, se apuca sa dicteze o aplicatie(nu a mai facut paltforma de lucru acasa, sa mai scrie si elevul pe caiet.....ce atata xerox-uri).
Dictez aplicatia, si toata lumea la lucru.........
Asa imi placea mie sa cred , doi elevi vorbeau de mama focului, nu, nu cu mine, nu , nu despre aplicatie......despre....orice altceva, ca doar intrasera pe net, ce pentru ei era ora de informnatica, nuuuuuuuuuuuu!!!! Eu stiu ca asta-i clasa care ma face sa ridic tonul cel mai des, da chiar asa lipsa de interes.....fata de aplicatie:D!
X si Y , in picioare!(Se ridica, poasta inspiratie sunt mai mari ca mine..lasa ma dau si eu mai in spate, sa-i vad pe amandoi)!
Nu dadeau oamneii semne ca-i deranjeaza statul in picioare..da macar parea ca vor sa se apuce de aplicatie:D
Ii intreb, ce vreti voi sa faceti in viata? Ei tacere..pai ....nu stim doamna! (Aha nu stiu, e lasa-i sa lucreze, sunt si ei mici clasa a 10-a)!
Cand sa-i las in pace imi sare in ochi fraza unuia dintre ei!
Mai, ce e cu freza aia la scoala, la tuns cu tine:))(o freza ciufulita si cu breton tuns in diagonala, breton , ce acoperea un ochi:)))!
Doamna, asta e frizura EMO!
Ce?
Emo! Ce, nu ati auzit de Emo!(Hei, sunt inculta, nu stiu ce-i Emo....! Nu stiu un lucru atat de evident.)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Doamna profesoara, tot citeam la tine pe blog si nu gaseam nicio plangere vis-a-vis de elevii tai, ca ma si miram cat de educati si cuminti sunt copiii la Pitesti ;)

O sa scriu intr-o zi odiseea profesorilor americani intr-un post pe site-ul meu, ca te doare mintea ce probleme au si ei ... ;)

Strumful spunea...

E, problema cu frizura....e o bravura:)), da cred ca generatiile care vin.........aduc mult mai multe probleme!

Oama De Zapada spunea...

Grea intrebare "ce vreti voi sa faceti in viata?" - noi raspundeam pentru ca aveam modele...ei tac!

Strumful spunea...

Intelept graiesti, ei se viseaza cu bani, se viseaza vedete, si au vazut ca unii care au bani au 7 clase..si considera ca nu mai trebuie sa invete!
Ei cred ca banii se castiga usor..viseaza sa plece in Spania , Italia sa munceasca, citez "Doanma, la ce-mi foloseste mie informatica, daca plec la cules de portocale?"

Anonim spunea...

Strumfule, ei, uite, modelul asta de mentalitate, cum ca nimic nu e mai important decat banii, l-au implementat americanii de cand haul! E parte acum din educatia de baza de acasa, astfel incat la scoala nu prea ai cum sa le spui copiilor ca mai exista ceva care conteaza pe langa, care in timp ajuta, lugu, lugu, lau, lau, lau. Pentru ca, pe buna dreptate, nimic altceva nu iti cumpara masini bengoase in doi timpi si trei miscari, nu te tine fericit prin cluburi, etc.
Hello, Romania, welcome to the club!

Strumful spunea...

Modelul american, mai avem mult pana acolo!