marți, 13 mai 2008

e mov!

In primul rand, blogul meu nu e roz, e mov......sa stie toata lumea, e mov, de ce-l vedeti roz?
Asa, azi 13, marti! Nimic deosebit, mancat mult cat de mult am putut eu, desi vroiam sa mananc mai putin ca sa intru si eu in costulul de nunta, ca ....incep nuntile!(e, lasa imi cumpar ceva..care ma incape:D)
Da cum sa merg eu la nunta, daca-i disparuta coafeza(dupa ce ca-s grasa sunt si necoafata)...nu reusesc sa dau de ea! E o persoana importanta in viata mea cand vin nuntile...dar ea e de negasit..si mai are si 4 telefoane!
Ce am facut eu azi, ca parca a trecut prea repede ziua.........stiu mai nimic, am depus declaratia 200 la Fisc:D, si surprinzator......erau 3 functionari pt formularul ala! Cata promtitudine! A, mi-am luat gem de fructe de padure, vreau sa fac...clatite:D.......mancare, mancare, mancare...
Am aflat si eu ultima ca avem fantana cantatoare in Pitesti:)), uite unde se duc banii, pe fantana si pe bordurile care se destrama, se strica sau ce fac ele ca sa merite sa fie schimbate din an in an!
Acum , subiectul spinos din viata cuplurilor, soacrele:D! Fiintele ale minunate, gingase, care atunci cand te vad prima data sunt lapte si miere, apoi fug repede la vecina sa "te vorbeasca de bine"...de ce pot eu sa scriu tot ce-mi trece prin cap despre soacra, un motiv e ca Sot nu prea citeste blogul, adica mai citeste si el cate un articol, da numai atunci cand e santajat, acu-l inteleg si eu, s-o fii plictisit de scrisorile mele din facultate de 17-18 pag, da parca ale lui erau mai lungi:D, sau nu stiu de ce nu-mi citete blogul, oricum de citit stie sa citeasca, stiu eu sigur, da....cred ca e mai sigur sa nu citeasca....articolele despre soacra!

9 comentarii:

Oama De Zapada spunea...

Articole pe care eu le savurez...nu ca eu nu as avea una bucata soacra, dar cand vine vorba sa scriu despre ea...imi dispare brusc inspiratia
Cat despre fantanile voastre cantatoare...se vorbeste in targ ca ar si dansa :))

Anonim spunea...

Pitesti, zici? La vara o sa trec sa iti fac cu mana in trecere spre Transfagarasan, unde avem program de escalada ;)

Sa stii ca eu am stat si am analizat cum e treaba asta cu "atractia" reciproca intre soacra si nora mai ales. Psihologul din mine a ajuns la concluzia ca este o manifestare a egoismului, pentru ca, vrei, nu vrei, iti imparti consortul cu maica-sa si, in cazul ei, cu nevasta-sa. Si daca (si acum vorbesc ca nora, desi una patita prea putin), soacra mai e si plina de idei privitoare la casnicia tinarului vlastar ...

Strumful spunea...

Cristina: eu zic sa ne intalnim la Balea Lac, sau mai bine facem o reuniune la lacul Capra....imi plac Muntii Fagaras

Dana: soacra mea ma umple de inspiratie, imi da putere sa scriu:))
....ma descarc si eu prin scris, sincer!
Si intrebarea ramane, nu e asa ca blogul meu e mov?

Anonim spunea...

Noi avem program de "bantuit" prin Fagaras, poate o facem impreuna pentru o zi, macar :) Noi o sa locuim o perioada din vacanta in zona, foarte aproape de tine. Tinem legatura, mi-ar face placere.

Oama De Zapada spunea...

Mov sa fie...dar sa stii ca are si putin roz prin el :))

Strumful spunea...

Dana, multumesc, e MOV:D! Stiam eu, toti amicii mei rad de mine ca am blog roz...
Cristina, sa nu-mi spui ca stai la Capra:D!

Anonim spunea...

:) :) :)
Nu comentez de ce rad, spun doar ca eu sunt din Buzau. Soacra-mea sta in judet cu tine, dar in alt oras.

Anonim spunea...

ok, daca ziceti voi... inseamna ca soacra mea e in perioada lapte si miere? mie mi se pare ok... oi fi dat eu peste una buna? socrul ma mai streseaza uneori, dar inca invat cum sa i-o tai scurt.

si pe deasupra, umf al meu imi citeste blogul... :)

a... si... eu zic ca e roz, dar are si ceva mov pe ici pe colo, prin locurile importante.

Anonim spunea...

Bătea rău la ochi, așa ca am pus un stylesheet de black & white.