miercuri, 27 februarie 2008

Colectia mea!

Am vazut la tv(m-am uitat pt ca am fost tintuita casa de dentistul care mi-a plombat alta masea, fara gluma..si nici pe aia cum a trebuit ca azi am fost sa-mi scoata nervul..ce mai conteaza, o telenovela....) un nene care colectiona bile! Mda, omul colectiona numai bile, dar eu colectionez: bancnote, vederi, bilete de la muzee, monede vechi si sa nu uit scoici, si mai cilectionam si flori de mina(pe astea le-am pus intr-o cutie, erau destul de mari si ocupau prea mult spatiu, bine pe langa flori de mina mai aveam si n roci, de pe unde am fost )! Unde se duce sotul meu aduce vederi, unde se duce fratele meu...la fel, dar acum si prietenii imi aduc vederi , scoici si bancnote(le multumesc mult)!
Cred ca stresez pe toata lumea cu colectiile mele! Da sa renunt la ele nici gand, chiar l-am molipsit pe sotul meu, unde se duce pastreaza bancnote si cumpara vederi! Ce o sa fac eu cu ele nu stiu, dar...eu vreau sa imi maresc colectia....si creste inima in mine cand cineva imi aduce o vedere de pe unde a fost:))(clar sunt obsedata)! Scriu si eu sa nu mai ma gandesc la durerea de masea, oricum , parca a devenit durere de falca, si eu care credeam ca dentistii barbati sunt buni!

7 comentarii:

Pisicot spunea...

Măi...ce fel de bile colecţiona domnul?
:-)))

Strumful spunea...

bile, de toate felurile, din sidef, din lemn, din sarma ghimpata, de sticla, de toate......:))
A zis ca ai lui colectionau cutiute de metal de la diverse mancaruri...pe care le-au vandut si au platit avansul la nu stiu ce casa, deci poate si colectiile mele o sa fie valoroase:D

Aayana spunea...

Şi eu colecţionez tot felul de nebunii, majoritatea mărunte, vederi, pixuri, etichete, căni, şosete, curele, cercei, creme :D Lista e prea lungă să o continui!

Mihaela Pojogu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihaela Pojogu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Strumful spunea...

Adresa mea de mail este:
Strumful_1980@yahoo.com
Vorbim acolo!

Mihaela Pojogu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.