miercuri, 22 iulie 2015

Timp...

Iulia doarme, am timp doar pentru mine(ura!!!!), profit de el la maxim, stau pe net! Nu e mai bine sa pun mana pe o carte, sa fac orice altceva? O , ba da, dar e asa de simplu sa stai pe net! Ma intreb cat din viata mea stau pe net, cat stateam inainte de Iulia? Partea buna e ca de cand se trezeste Iulia ii acord atentie ei, deci am nevoie de momentul meu si musai de net! Mai citesc o stire, mai vad o poza pe Facebook, mai vorbesc cu o prietena, sau cu Omul(comunicarea pe Skype e la inaltime).
In fond de pe net am invatat sa fac o fusta faina pentru Iulia! Deci e bun net-ul. Plodul meu vrea sa fie independent, luni am trimis-o sa ia singura apa de la Muzeul Tehnic si eu am asteptat-o pe banca. A fost foarte fericita ca face asta singura! A venit cu apa, tipaia si zambea cu gura pana la urechi! Ieri cand statea in curtea blocului(pentru prima oara singura) si se juca cu alti copii eu stateam in casa pe net. Adela pusese pe pagina ei de Facebook niste tipare(modele, nu stiu cum sa le zic) de haine usor de facut, m-a ajutat apoi explicandu-mi cum sa tai materialul, si fusta-i aproape gata, mai am sa-i pun niste dantela la tiv dupa dorinta plodului.
A ales sa stea intre casutele poneilor, casute facute de ea si tati din placaj, dupa o idee a Iuliei, normal!

Iulia a stat afara ieri cam 2 ore singura, am iesit de 3 ori sa vad ce face, mi-a cerut apa si mi-a zis ca vine singura acasa! Tot ieri m-a rugat sa-i fac unghiile, am tot amanat-o, dar ieri a iesit din casa cu unghiile facute(imi place oja asta de copii, aproape ca se spala)....Creste, are nevoie sa stie ca poate face lucrurile singura, dar aici depinde de noi cata libertate ii acordam si cum o intelege ea.. Gata s-a trezit, imi reiau norma de mama ....

2 comentarii:

Iuliana Stefanescu spunea...

Faci lucruri dragute in timpul tau liber. Fusta Iuliei e foarte frumoasa, as purta-o si eu :)

Strumful spunea...

Iulia, asa este, si tu poti purta o fusta din asta! Iti fac si tie una!