miercuri, 8 octombrie 2014

Greata

Azi am inscris-o(neoficial, ca listele sunt facute de nu stiu cand) pe Iulia la clasa 0....doar un val de greata pentru holurile reci, pentru clasele mici cu banci murdare...pentru toalete, pentru vestele urate in carouri, pentru talentele invatatoarei care se lasa mituita gratios( am sa ii aduc doar carti... sa ii intretin cultura).
Doar frustrare..........

4 comentarii:

Ioana spunea...

Poate copilul nu vede toate nuantele astea de gri spre negru. Din fericire, ei percep altfel lumea. Cat despre culturalizarea doamnei... recomand Codul penal :)). Ca doar mi-e usor sa dau din taste. Toate bune si usoare, fara multe surprize in clasa minune va dorim.

Anonim spunea...

Nu ati avut o alta scoala mai primitoare pe care sa o alegeti?

Noi deja adunam informatii despre invatatoare pricepute.
Cu cresa n-am avut de ales, si e foarte frustrant. In privinta gradinitei suntem inca optimisti ca o sa putem alege una particulara, despre care avem referinte bune.

Irina

Strumful spunea...

Ioana, am dus-o la cea mai buna scoala din Pitesti, scoala cu cele mai bune rezultate. Nu e scoala de vina, in mod special, dar cand vezi ca nu s-a schibat nimic de acum 20 de ani in privinta cladirii, te inspaimanti.
Invatatoarele , majoritatea vor.....de ce nu stiu, asta-i instinctul lor.

Strumful spunea...

Copilariefericita , pentru Iulia am ales o gradinita particulara. MAjoritatea gradinitelor particulare din Pitesti au fost proiectate ca si case de locuit, si apoi...le-a venit ideea cu gradinita. Asa ca spatiile lasa de dorit. Dar dupa un an la gradi particlara, ma declar multumita, ca si conditii nu 100%, dar Iuliei i-a placut mult!
Acum avem un an de gradinita in Austria.