luni, 27 octombrie 2014

Expozitia de duminica

Modellbau-Messe 2014, o expozite faina pentru fanii genului. Sot s-a intors acasa cu o drona, si se pare ca i-a ramas gandul si la un elicopter, in principiu, drona asta ..mare jucarie, Sot si Iulia o iubesc, fiecare in felul lui! (Sot, nu isi mai lua ochii de la ea, Iulia vroia sa o studieze si sa o lanseze de una singura, iar eu, ca-s si eu pe aici, aveam in cap scenarii apocaliptice cum ca se taie plodul in elicele dronei).
Mi-au placut machetele, vreau si eu una, dar unde sa o asez?
Cel mai mult si mai mult mi-a placut Nautilius, nu l-am recunoscut din prima, dar m-a ajutat Sot:)) ...cu un... Cum? NU stii? NAUTILIUSSSSSSSS!!!!?
Ideenwelt 2014 asta da expozitie, pentru sufletul meu. Am in plan sa invat sa cos la masina:

Expozitia a fost presarata cu ateliere. Iulia a facut margele foarte frumoase, figurine din "pufuleti"-nu stiu cum se numesc, dar se gasesc aici .

4 comentarii:

Ioana spunea...

Cred ca se numesc "Schaumstoff" pufuletii aia, daca tin eu bine minte. Si spor la invatat sa cosi la masina, nu e greu... Depinde ce iti propui sa cosi, evident :). Sunt multe oferte de masini de cusut la aldi, lidl, undeva intre 89 si 129 € (acuma vorbesc de Germania), depinde de model. Io m-am visat la facut perdele, au iesit, ce-i drept, dar nu voi recidiva prea curand :)).

Unknown spunea...

Frumoasa expozitia! Sa imi arati poza cu drona Iuliei!

Strumful spunea...

Ioana, bunica mea era croitoreasa, puteam sa invat de la ea, dar nu a fost sa fie, asa ca imi doresc sa invat acum, chestii mici, gen sortulet pentru Iulia, fustite simple, chestii care imi inchipui ca-s usor de facut...desi e posibil sa nu am dreptate.

Strumful spunea...

Iuli, o sa-i fac o poza.IUlia e tare incantata de ea, a botezat-o Viespea!