sâmbătă, 19 iulie 2014

2 saptamani

Pe seara am baut cafea, acum bantui prin casa. Deja suntem de doua saptamani in Viena. Am fost o data la Zoo si am vazut ursii polari, sambata trecuta la Laxenburg- ne-a prins ploaia, am ajuns si la Weiden am See, din greseala, de 2 ori la acvariu(si pe acolo sunt mici schimbari), o data la Zoom la locul de joaca ...si in rest parcul de langa bloc, intalniri cu Vio, cumparaturi in Parndorf(pentru mine 3 genti Fossil si un portofel- am prins reduceri mari 60% din pretul deja redus), Iulia haine de la Lego-si alea reduse 50%, Sot -carabiniere, lanterna , pantaloni de munte). Azi alt rand de cumparatrui de data asta la Jack Wolfskin, pentru mine si Iulia. Imi doresc sa termin capitolul cumparaturi. Aparatul foto in caram din ce in ce mai rar cu noi, si cand nu-l avem evident ca ne pare rau. La Zoo l-am avut, toate pozele sunt facute de Sot:

Si la Laxemburg am avut aparatul(si, da, ma omoara copilul cu cataratul- eu crizata, Sot vesel):

In rest am avut telefonul(Weiden am See), l-am folosit....
Citim, Iuliei ii citesc "Tiptil, Craciunul se apropie", de Eugenia Glăvan(face parte din obsesia mea pentru autorii romani, cumpar cam tot ce-mi pica in mana daca are autor roman si avem si o pasiune pentru ilustratiile Cristinei Radu) si Pinocchio, sau orice carte pe care o alege, dar astea-s citite in premiera. Eu citesc "7 zile fara", de Monika Peetz, autoarea Doamnelor de marti.
Trebuie sa dorm!
Dan, LA MULTI ANI, stiu ca nu-mi citesti blogul, dar ....stii ca-s uituca!

2 comentarii:

Iuliana Stefanescu spunea...

Pai si mie mi se pare dragut ca Iulia se catara, ca e activa si sportiva :) Totusi, iti inteleg crizele, e normal.
Aveti activitati faine, e minunat ca petreceti timp in natura!
Sunt invidioasa ca ati prins asa reduceri faine, sa ma anunti si pe mine cad mai dai de asa "grasane" :) Mai ales ca acum am facut si eu o obsesie pt anumite firme... sper sa-mi treaca repede!
Va pup cu drag si dor!

Strumful spunea...

IUlia, aveau accesorii la FOssil re la 30 si ceva de euro, 8 euro, dar nu am avut timp sa ma uit. Sunt din colectii mai vechi , dar pentru mine nu conteaza.
pup.