marți, 15 ianuarie 2013

Reducerile de anul asta

Am asteptat cu sufletul la gura reducerile de la Swarovski(incep cam de pe 6-7 ianuarie si nu stiu cat dureaza, dar ma documentez)mai ales ca sunt unice 50%, vroiam sa imi iau colierul stea de pe lista de dorinte. M-am dus, am probat, nu mi-a placut, nu mi-a zis nimic, nu a tipat la mine...eu sunt alesul, asa ca l-am pus la loc si am continuat sa caut ceva care sa ma reprezinte, am gasit, nu era la reducere, asa ca mi-am vazut mai departe de ale mele fara sa ma mai gandesc la lucruri prea scumpe. Mi-am luat o pereche de cercei si pana la reducerile viitoare sunt multumita.
Reducerile de 50%, la care nu speram si nici nu visam au fost cele de la Desigual, am luat la un pret rezonabil 2 perechi de pantaloni si o bluza(am o mica problema cu Minnie Mouse, recunosc, tot din copilarie se trage si asta:)), plus ca se asorteaza cu cizmele turbate pe care le am in dotare ). Acum, ei au multe la reduceri. Daca era dupa impulsul de moment plecam cu un brat de haine, inca mi-a ramas inima la un tricou si la o geanta, mai astept, poate-mi trece, desi tricoul imi place mult.
Azi in cautarea mea disperata de cizme, am intrat la Högl, am pus mana pe cele mai adevarate , cu o piele lucioasa si ....apoi am vazut pretul.

3 comentarii:

ileana spunea...

Oh, dar geanta aia e bestiala, nu striga dupa tine s-o cumperi? :))

Strumful spunea...

Ileana, ea striga, dar, poate mai e redusa si luna viitoare.

silavaracald spunea...

Superba geanta, dar cam micuta pentru una ca mine, care-si plimba casa cu ea in poseta. :D