vineri, 25 ianuarie 2013

Motivul

La Iulia toate au un motiv, daca-mi zice ca nu vrea la gradinita, pai nu vrea dintr-un motiv simplu, o supara cineva. De data asta motivul este Camil, copil de turc. Am stat 10 minute sa vorbesc cu doamna educatoare, ca-n fiecare dimineata si am fost si atenta la ce se intampla prin gradinita, copilul de turc se purta ca un diavol tasmanian, din 30 in 30 de secunde avea nevoie de observatii la adresa lui. Turcii astia cred ca au o problema in sine cu plozii, ii educa razboinic. Iulia de cum l-a vazut pe Camil,s-a uitat la mine si a zis ca ea nu sta la gradinita. Acum sper sa-l educe doamna educatoare repede pe plodul de turc, nu am chef sa nu imi vrea Iulia la gradinita din cauza unui copil "razboinic". Astazi s-a trezit singura(normal, mi-a dormit de la 19:30), si-a luat puloverul cumparat ieri, si-a asortat o fusta roz, si bonus a cerut si dresuri roz cu sclipici. A plecat vesela la gradinita, mai ales ca azi e ziua in care poate sa aduca o jucarie de acasa.

6 comentarii:

silavaracald spunea...

Cat de putin le trebuie picimanilor ca sa fie fericiti... Ar trebui sa invatam de la ei. :)

Strumful spunea...

silavaracald, a fost o vreme cand vroia sa poarte doar haine de baieti, nu ma lasa sa-i prind parul, iar eu eram tare suparata, nu am inteles ca e doar o faza trecatoare, ma gandeam ca o vad la 10 ani tot in haine de baiat.

Camelia spunea...

ce frumos! Si-a ales singura hainele! Si a plecat fericita la gradi. perfect.
PS: cred ca in fiecare grupa e cate unul mai razboinic, turc sau nu. Si Mihu are un baietel cam agresiv din cate am inteles. A muscat pe cineva de deget!

Strumful spunea...

Mereu o sa fie copii needucati, azi am vazut-o pe mama baiatelului, o domnisoara tanara si gatita pana in dinti. De trei zile nu mai zice ca nu vrea la gradi, sa vedem cat o tine.

Anonim spunea...

Eu am lucrat cu turci, nu e de educatie, asa sunt ei. De fapt, parintii nu le zic nimic, ii lasa sa faca ce vor ei. Imi aduc aminte de una din fetitele din scoala, vb cu mama ei saptamanal, se uita la fata, nu-i zicea nimic.

Strumful spunea...

Anomim, ai mare dreptate, totul pleaca de la parinti.