miercuri, 10 octombrie 2012

Prima saptamana de gradinita

Noaptea trecuta Iulia a dormit foarte prost, avea nasul infundat, se trezea des si plangea pentru ca nu putea sa respire, am pazit-o cam junatate de noapte asa ca dimineata cand incepuse sa doarma si ea mai bine am trezit-o si am intrebat-o daca merge sau nu la gradinita, a zambit a zis ca-i este somn, apoi a deschis ochii si a zis ca da, merge. Se trezeste, se plimba putin,mucii ii curgeau cu veselie, am incercat sa o conving sa stea azi acasa, dar nu a fost chip, i-am dat sa manance o jumatate de banana, si am efectuat "greul"drum pana la dradinita de 2 minute. Iulia vesela si-a dat jos expadrielele(visez la niste cizmeulite EMU pentru ea, dar e in perioada haine de baieti, asa ca nu renteaza), si-a pus papucii de gradinita, s-a dus linistita la joaca, ba chiar a recunoscut-o o fetita si a strigat-o. Eu am plecat multumita, pe drum mi-am adus aminte ca nu am pupat copil la plecare, tare senzatie, dupa ce ca o parasesc la gradinita nici nu o pup, mi-a trecut pana la 12. Ea mananca acolo micul dejun si pranzul ca sa spun asa, ciorba, cred ca un singur fel, am sa ma uit pe lista de meniu sa fiu sigura, imi place ca o data pe saptamana au macare BIO. In concluzie prima saptamana de gradinita a fost buna, Iuliei ii place la gradinita, si nu e somnoroasa dimineata, nu seamana cu mine. Poata saptamana a purtat o singura bluza cu Fulger, restul de toale au mai variat, dar tot in jurul lui Fulger si Bucsa. Nu e distractiv!

3 comentarii:

Ioana-Carmen spunea...

si eu am 2 fetite gemene si acum le-am dat la cresa. Le place foarte mult, sunt foarte fericite cand ajung si uita total ca eu raman in spatele lor si astept sa-mi faca cu manuta...

g.cojocaru spunea...

:)) bine ca ii place. Sper ca v-au trecut mucii.
.. eu cred ca as fi relaxata financiar in etapa de haine de baieti :)) mai multe pentru Vladimir dupa ce ii raman ei mici :))

Strumful spunea...

Ioana, ce frumos ca ai 2 fetite. Si da, copiii cresc si se adapteaza mai repede de cat credeam noi.
Gabi, la mine a ajuns sa fie stresant, la tine era bine, ca Vladimir sigur nu o sa faca mofturi la haine.