luni, 22 octombrie 2012

Activitati de weekend

Daca e weekend aici ai mereu ce face pe orice fel de vreme.
Ne-am trezit dimineata(in jur de 9), afara ceata, vreme din aia superba(mie imi place) de plimbat si de asteptat Craciunul, deja ii simt mirosul la cate decoratiiuni sunt in magazine de vanzare, am si pus ochii pe cateva. Iubesc perioada asta a anului mai ales ca urmeaza ziua Iuliei, abia astept sa-i fac tortul. Am bantuit prin Muzeul de Istorie Naturala, superb, Iuliei i-au placut dinozaurii, eu mi-am exersat talentul fotografic, Sot a avut grija de amandoua, pe mine m-a lasat sa balauresc in liniste si s-a plimbat cu Iulia. Abia astept sa termine de renovat aripa in care este expus aurul dacic, poate pana atunci devin mai priceputa in ale "pozatului", ok, pentru asta trebuie sa ma apuc sa citesc.

























Mandra de mai jos are 3.2000 ani vechime, imi pare ca arata destul de bine.OAMENII PREFERAU SLABANOAGELE!!!

























Alta mandra, statea la intuneric(i-am tras un blitz in ochi), greu s-a lasat pozata, e mai tinerica are 24.000 ani si este Venus din Willendorf, pe mine ma fascineaza ca si subiect de fotografiat. OAMENII PREFERAU PUFOASELE!!!!

4 comentarii:

Unknown spunea...

foarte frumoase pozele, se vede ca perseverezi :)
imi pare rau ca nu am vizitat muzeul asta, este pe placul meu.

Strumful spunea...

O sa ai timp, la vara planuim o mica vizita prin Europa:D.

Camelia spunea...

ce-mi place cum bintuiti voi prin muzee pe-acolo!

Strumful spunea...

Kamelia, avem abonamente la Acvariu, Zoo si Muzeul de Stiinte, este avantajos si atunci cand este frig afara mergem la muzeu sau acvariu, cand e cald zoo sau alt parc, ne trece timpul mai repede iar Iulia vede lucruri noi